Filtrar por género

Relasjonspodden

Relasjonspodden

Podplay

Relasjonspodden gir deg tips om hvordan du kan få det bedre med deg selv. Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem svarer på spørsmål fra lyttere og henter historier fra eget liv rundt små og store utfordringer knyttet til relasjoner. For annonsering kontakt: salg@bauermedia.no.

409 - #240 Vi spiller HELT ulike spill
0:00 / 0:00
1x
 • 409 - #240 Vi spiller HELT ulike spill

  Lille My lurer på om det er det urimelig av henne å bli irritert og ergerlig over voksne som deler ut ønskelister før jul og bursdager uten at noen har rukket å spørre? Og hvordan vet man egentlig om man har bearbeidet vonde opplevelser? "Forelska" er enke, midt i livet og dritforelsket - litt for tidlig i forhold til hva hun, og sikkert mange andre, anser som "sømmelig" etter at mannen gikk bort.

  Thu, 29 Sep 2022 - 50min
 • 408 - Minipodden #73 En bror til besvær

  Hvor lenge kan jeg la broren min, som er narkoman, ufør, arbeidsledig, delvis hjemløs og psykisk syk få holde på? Jeg er umåtelig trist for «tapet» av en bror samtidig som jeg er sint, lei meg og fortvilet. Men hvor mye skal jeg godta? Jeg forstår at han er syk, men allikevel?

  Mon, 26 Sep 2022 - 23min
 • 407 - #239 Ekteskap og særbo

  Etter at "Stine" og samboeren kjøpte et renoveringsprosjekt viser deg seg at økonomien til samboeren ikke er helt på stell. Hvordan kan de få prosjektet og forholdet opp å stå igjen? J27 føler seg litt som et lite barn som står og ser opp på mammaen sin med dådyrøyne, med et stort håp om at hun skal kunne se og anerkjenne henne - men uten å bli møtt på det. Hvordan kan hun få det hun trenger? Og til slutt: Er det selvmotsigende å være særboer OG romantiker?

  Thu, 22 Sep 2022 - 54min
 • 406 - Minipodden #72 - Kontakte the one that got away?

  For 20 år siden gjorde Stine sitt livs største tabbe. Hun avsluttet et kort forhold med det hun nå vet, og egentlig visste da, var sitt livs store kjærlighet. Er det for crazy å kontakte ham nå?

  Mon, 19 Sep 2022 - 19min
 • 405 - #238 Nystrøkne flagg ettter sykemeldingen

  Den mørke familiehemmeligheten sprakk: Faren til "Anonym" har vært voldelig mot moren hennes over lang tid og moren holdt munn frem til nå, som hun er over 60 år - hvordan blir relasjonene fremover? "Stine" er ung og burde elske bylivet, men føler seg helt lost! Etter en kveld på byen føler hun seg like mye verdt som en sekk poteter - men sånn trenger det jo ikke være. Og hvordan respekterer man små barns grenser uten at de blir utrivelige å være sammen med?

  Thu, 15 Sep 2022 - 51min
Mostrar más episodios