Nach Genre filtern

Halogenid Podcast

Halogenid Podcast

Andrej Mihailović

Prvi fotografski podkast na Balkanu. Ideja mi je bila da snimim sve one razgovore sa kolegama kada se raspričamo o poslu, klijentima, opremi, novim idejama, problemima, razvijanju biznisa, društvenim mrežama, resveti i svemu ostalom što čini ovu našu profesiju i fotografski život. Nadam se da ćete uživati u svim našim pričama i da ćete iz svake izvući neku pouku i inspiraciju. Epizode izlaze svakog drugog ponedeljka u 20h.

23 - #23 Ronio sam i fotkao ajkulu na metar od nje! | Vladimir Mladenović | Halogenid Podcast
0:00 / 0:00
1x
 • 23 - #23 Ronio sam i fotkao ajkulu na metar od nje! | Vladimir Mladenović | Halogenid Podcast

  🌟PORUČITE VAŠ FOTO PLANER ZA 2024. GODINU 🌐 Više info i poručivanje na https://www.fotoplaner.rs ℹ️ Cena planera 2690din + poštarina Uz kod HALOGENID10 ostvarujete 10% popusta na cenu planera! Planer sadrži: 1. Godišnji kalendar 2. Mesečni kalendar 3. Mesečni planer obaveza 4. Beleške 5. Planove fotografisanja (14 za svaki mesec) 6. Mesečni pregled prihoda 7. Godišnji spisak kupljene opreme 8. Veliku bazu klijenata Količine su ograničene tako da požurite! _____________________________________________ 🎙️ Moj današnji gost je Vladimir Mladenović, podvodni fotograf! Preko 20 godina se profesionalno bavi ronjenjem i podvodnom fotografijom i maltene nema šta do sada nije fotografisao i snimao pod vodom. Od potopljenih brodova, raznih riba i podvodnog životinjskog sveta pa sve do velikih ajkula. Radio je takođe razne komercijalne stvari poput TV reklama, muzičkih spotova kao i snimanja za velike filmske i serijske produkcije. Nagrađivan je mnogo puta a 2019. godine bio je predstavnik Srbije na svetskom takmicenju u fotografiji na Tenerifima. Objavljivan je u raznim svetskim časopisima ali i dosta puta u Nacionalnoj Geografiji. Suvlasnik je kompanije Marelux koja proizvodi podvodna kućišta za aparate i dodatnu podvodnu opremu i trenutno su drugi na svetskom tržištu. Uživajte! _____________________________________________ 🕗 Nova epizoda svakog drugog ponedeljka u mesecu u 20h! _____________________________________________________________ 📸🙋🏻‍♂️ Autor podcasta: Andrej Mihailović https:/www.instagram.com/andrejd3x 📸 Instagram profil Halogenid Podcasta https://www.instagram.com/halogenid.podcast 🙋🏻‍♂️Gost: Vladimir Mladenović https://www.instagram.com/vladimirmladenovic 👏🏼 Tim: 🏠 Studio: https://www.instagram.com/studio_d3x 🎥 Za kamerama: Jovan Krstić https://www.instagram.com/johanca___ 🎤 Zvuk: Mateja Mihailović 🎞️ Montaža: Nikola Egerić https://www.instagram.com/egac_fakk 🎨 Thumbnail dizajn: Igor Ćuk https://www.instagram.com/igorcuk97 👩🏻‍💻 Animacija: Tamara Jelenić https://www.instagram.com/t.am.ara 🖌️Logo dizajn: Tea Terzić https://www.instagram.com/tea_terzic_

  Mon, 04 Dec 2023 - 2h 37min
 • 22 - #22 Vodio sam tim od 18 fotografa na BG Maratonu! | Ivan Miladinović | Halogenid Podcast

  🌟PORUČITE VAŠ FOTO PLANER ZA 2024. GODINU

  🌐 Više info i poručivanje na https://www.fotoplaner.rs

  ℹ️ Cena planera 2690din + poštarina

  Uz kod HALOGENID10 ostvarujete 10% popusta na cenu planera!


  Planer sadrži:

  1. Godišnji kalendar

  2. Mesečni kalendar

  3. Mesečni planer obaveza

  4. Beleške

  5. Planove fotografisanja (14 za svaki mesec)

  6. Mesečni pregled prihoda

  7. Godišnji spisak kupljene opreme

  8. Veliku bazu klijenataKoličine su ograničene tako da požurite!

  _____________________________________________


  🎙️ Moj današnji gost je Ivan Miladinović koji je osnivač Live Production-a. Oni rade festivale, koncerte, razne korporativne događaje i reklamnu i produkt fotografiju.

  Bili su oficijalni foto tim mnogih festivala i događaja kao što su Love Fest, Arsenal, Exit, Beer Fest, Music Week, Beogradski maraton ali su i bili oficijalni fotografi mnogih najvećih muzičkih zveda našeg regiona, kao što su na primer Zdravko Čolić i Đorđe Balašević. U ovoj epizodi se nećemo toliko fokusirati na samo fotografisanje već na vođenje celog poslovanja, jer sa Ivanom radi još 20ak eksternih saradnika na projektima, što ume da bude poprilično izazovno. Pričaćemo o građenju odnosa sa klijentom, prodaji svojih usluga kao i standardizaciji iste. On je uspeo da pomiri kreativu sa biznisom pa ćemo čuti kako je sve to uspeo.

  Uživajte

  !_____________________________________________

  🕗 Nova epizoda svakog drugog ponedeljka u mesecu u 20h!

  _____________________________________________

  📸🙋🏻‍♂️ Autor podcasta: Andrej Mihailović https:/www.instagram.com/andrejd3x

  📸 Instagram profil Halogenid Podcasta https://www.instagram.com/halogenid.podcast


  🙋🏻‍♂️Gost:Ivan Miladinović - Live production

  https://www.instagram.com/imliveproduction/

  👏🏼 Tim:

  🏠 Studio: https://www.instagram.com/studio_d3x

  🎥 Za kamerama: Jovan Krstić https://www.instagram.com/johanca___

  🎤 Zvuk: Mateja Mihailović

  🎞️ Montaža: Nikola Egerić https://www.instagram.com/egac_fakk

  🎨 Thumbnail dizajn: Igor Ćuk https://www.instagram.com/igorcuk97

  👩🏻‍💻 Animacija: Tamara Jelenić https://www.instagram.com/t.am.ara

  🖌️Logo dizajn: Tea Terzić https://www.instagram.com/tea_terzic_

  Mon, 20 Nov 2023 - 2h 05min
 • 21 - #21 Autorska prava u fotografiji - kako se zaštititi od krađe? | Dušan Kovačević | Halogenid Podcast

  Moj današnji gost je Dušan Kovačević, i ne, on nije fotograf. Zbog toga će ova epizoda biti drugačija od ostalih ali ne i manje bitna. On je advokat i bavi se autorskim pravom koje je nama fotografima, najviše važno.

  Svi sa ovom temom kuburimo i nije nam baš najjasnije koja su naša prava kada pričamo o našim fotografijama i nama kao autorima istih. U ovoj epizodi ćemo videti koja prava možemo da prenesemo na klijenta, a koja ne. Kakve su to obaveze klijenta, kakve vrste ugovora i dogovora postoje i da li je prihvaćena ponuda zapravo neka vrsta ugovora. Pričali smo i o celom pravnom postpuku, kako on izgleda, koliko traje ali i koliku materijalnu nadoknadu možemo očekivati za kršenje našeg autorskog prava. Verujem da će vam ova epizoda biti vrlo korisna, jer smo njom, svi mi dobili skoro 2 sata vrlo vrednog pravnog savetovanja.

  Uživajte!

  _____________________________________________

  🌟 Ovu epizodu su podržale naše kolege iz studija Porodična fotografija.

  ℹ️ Više o njihovim radionicama i ponudi možete pronaći na:

  https://porodicnafotografija.com

  https://www.instagram.com/porodicna.fotografija

  https://www.instagram.com/fotograf.radomirajdukovic/ _____________________________________________

  🕗 Nova epizoda svakog drugog ponedeljka u mesecu u 20h!

  _____________________________________________

  📸🙋🏻‍♂️ Autor podcasta: Andrej Mihailović www.instagram.com/andrejd3x

  📸 Instagram profil Halogenid Podcasta https://www.instagram.com/halogenid.podcast


  🙋🏻‍♂️Gost:

  Advokat Dušan Kovačević - u saradnji sa kancelarijom Živko Mijatović and Partners

  Kontakt mejl: dusanbkovacevic@gmail.com

  👏🏼 Tim:

  🏠 Studio: https://www.instagram.com/studio_d3x

  🎥 Za kamerama: Jovan Krstić https://www.instagram.com/johanca___

  🎤 Zvuk: Mateja Mihailović

  🎞️ Montaža: Nikola Egerić https://www.instagram.com/egac_fakk

  🎨 Thumbnail dizajn: Igor Ćuk https://www.instagram.com/igorcuk97

  👩🏻‍💻 Animacija: Tamara Jelenić https://www.instagram.com/t.am.ara

  🖌️Logo dizajn: Tea Terzić https://www.instagram.com/tea_terzic_

  Tue, 07 Nov 2023 - 1h 51min
 • 20 - #20 Fotkao sam preko 1000 naslovnih strana modnih magazina | Miloš Nadaždin | Halogenid Podcast

  📸 Gost #20 epizode Halogenid Podcasta je Miloš Nadaždin, jedan od naših najpoznatijih modnih i celebrity fotografa. Broji preko 1000 naslovnica i fotkanja za modne magazine, što za domaće, što za strane. Nema koga od naših poznatih ličnosti nike fotografisao, Cecu, Seku, Lepu Brenu, Natašu Bekvalac, Natašu Ninković, Miloša Bikovića i mnoge druge. Pored svog komercijalnog rada, do sada je imao i 5 samostalnih izložbi od kojih je poslednja izložba tragovi koja je naišla na ogroman odaziv domaće scene i poznatih ličnosti. Razgovarali smo i o tome kako izgleda fotkanje za modni časopis, kako doći do takvih fotkanja, kako izgleda saradnja i odnos sa poznatim ličnostima ali i koliku to odgovornost sa sobom nosi. Nadam se da ćete uživati u ovom razgovoru isto koliko sam i ja! Uživajte! _____________________________________________ 🕗 Nova epizoda svakog drugog ponedeljka u mesecu u 20h! _____________________________________________________________ 📸🙋🏻‍♂️ Autor podcasta: Andrej Mihailović www.instagram.com/andrejd3x 📸 Instagram profil Halogenid Podcasta www.instagram.com/halogenid.podcast 🙋🏻‍♂️Gost: Miloš Nadaždin ⁠https://www.instagram.com/milosnadazdin http://www.milosnadazdin.com 👏🏼 Tim: 🏠 Studio: www.instagram.com/studio_d3x 🎥 Za kamerama: Jovan Krstić www.instagram.com/johanca___ 🎤 Zvuk: Mateja Mihailović 🎞️ Montaža: Nikola Egerić www.instagram.com/egac_fakk 🎨 Thumbnail dizajn: Igor Ćuk www.instagram.com/igorcuk97 👩🏻‍💻 Animacija: Tamara Jelenić www.instagram.com/t.am.ara 🖌️Logo dizajn: Tea Terzić www.instagram.com/tea_terzic_

  Mon, 23 Oct 2023 - 2h 32min
 • 19 - #19 Fotkam iz ljubavi - radim u korporaciji | Nikola Gavrilović - Funky Johnny | Halogenid Podcast

  📸 Gost #19 epizode Halogenid Podcasta je Nikolam Gavrilović, nama poznatiji kao Funky Johnny! On je miks street, portretnog i landscape fotografa i pasionirani je hobista. Ja sam oduvek bio oduševljen kako on fotografiše ljude, kako se poveže sa njima i kako se to  vidi na fotografijama. Dugo se poznajemo i dosta puta smo pričali o fotografiji i kada mi neko pomene Fankija, meni je uvek jedan naš razgovor u mislima. Ja sam ga ubeđivao da treba da se baci malo na tržište, da može lepo da zarađuje od fotkanja a ne da mu to bude hobi i on mi je na to rekao da ne želi da prlja parama svoju ljubav prema fotografiji. Od te rečenice je moje poštovanje prema njemu enormno poraslo i jako se radujem ovom razgovoru. Uživajte! _____________________________________________ 🕗 Nova epizoda svakog drugog ponedeljka u mesecu u 20h! _____________________________________________________________ 📸🙋🏻‍♂️ Autor podcasta: Andrej Mihailović www.instagram.com/andrejd3x 📸 Instagram profil Halogenid Podcasta www.instagram.com/halogenid.podcast 🙋🏻‍♂️Gost: Nikola Gavrilović - Funky Johnny ⁠https://www.instagram.com/a.walk.with.funky/⁠ 👏🏼 Tim: 🏠 Studio: www.instagram.com/studio_d3x 🎥 Za kamerama: Jovan Krstić www.instagram.com/johanca___ 🎤 Zvuk: Mateja Mihailović 🎞️ Montaža: Nikola Egerić www.instagram.com/egac_fakk 🎨 Thumbnail dizajn: Igor Ćuk www.instagram.com/igorcuk97 👩🏻‍💻 Animacija: Tamara Jelenić www.instagram.com/t.am.ara 🖌️Logo dizajn: Tea Terzić www.instagram.com/tea_terzic_

  Mon, 09 Oct 2023 - 1h 41min
Weitere Folgen anzeigen