Nach Genre filtern

Čelisti

Čelisti

Český rozhlas

60 minut dravého filmového lovu: horké novinky z filmového oceánu, hlavní filmová událost týdne i drobný plankton aktuálního filmového dění. To vše uvízne každý týden v Čelistech.

Všechny díly podcastu Čelisti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

466 - Seriálové špekáčky. Talentovaný pan Ripley nebere zajatce, Fallout příjemně ozařuje
0:00 / 0:00
1x
  • 466 - Seriálové špekáčky. Talentovaný pan Ripley nebere zajatce, Fallout příjemně ozařuje

    Kdy se stane Aleš prvním sumistickým jokozunou v kategorii pod 50 kilogramů? Proč se Vít kroutí trapností u textů Maxim Turbulenc a obává se, že mu starší dáma přisedne Dařbujána? Kolikrát se musí Tonda rozvést, aby mu byl přiznán invalidní důchod v Rakousku? Jaký je nejlepší recept na pečenou černou kočku? Vše prozradí Čelisti, váš oblíbený padělatel dobrého vkusu!

    Fri, 19 Apr 2024 - 47min
  • 465 - Minimální mzda za strach a dietní satira v Clubu Zero. Všechny filmové premiéry týdne jsou nuly

    Filmové a seriálové novinky tohoto týdne slibují mnohé – satirický pohled na problém poruch příjmu potravy, průřez dějinami českých počítačových her i nový remake výbušné thrillerové klasiky Mzda strachu. Vítek, Tonda, Tomák a Honza jim v novém díle Čelistí ale vzkazují: „Jsi nula! Všichni jste nuly!“

    Fri, 12 Apr 2024 - 46min
  • 464 - Pomsta je jediné řešení. Dává větší bomby do hlavy King Kong, Godzilla nebo opičí muž?

    Aleš, Vítek a Tomáš zaplnili studio odérem steroidů, baktérií a ozónu. Připravili se tak na rozpravu nad tématem z nejzávažnějších: kdo je největší opičí muž? Vítek se pasoval na opičího krále a Tomáš na krále Konga. Fuj, byl tam smrad jako v Hongkongu.

    Fri, 05 Apr 2024 - 46min
  • 463 - Problém tří dutých těles a hrozba smrti pravým hákem

    Čelisti prožívají svůj další den kryptidů a po delší době hledí ke hvězdám, odkud nám vesmírná civilizace posílá tajemné výhružné vzkazy. Lidstvo zatím nic netuší. Nařachaný Jake Gylenhaal bílí motoresty železnou pěstí a oteklý John Cena předvádí komediální výkon roku.

    Tue, 02 Apr 2024 - 43min
  • 462 - Fousatý cunnilingus. Seriál Supersex představuje pornoherce Siffrediho jako supehrdinu

    Aleš, Vítek a Tomáš museli v týdnu čelit tomu, jak se režisér Ethan Coen se spoluscenáristkou Triciou Cooke pokusili neúspěšně hrábnout do rozkroku patriarchátu. A po většinu vysílání z toho byli perplex. Ale katastrofální Panenky na útěku nebyly jediným počinem, který kolem sebe vydatně šermuje penisy a dildy.

    Fri, 22 Mar 2024 - 40min
Weitere Folgen anzeigen