Filtra per genere

Den Som Skrattar Förlorar Podcast

Den Som Skrattar Förlorar Podcast

Podplay | Garveriet Media

En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske känner igen från succén Den som skrattar förlorar. Torra skämt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vår knasiga samtid bildar podden som är din oas i hjärndödhet.

246 - Frågeklådan #33: Hur återvinner man en sexdocka?
0:00 / 0:00
1x
 • 246 - Frågeklådan #33: Hur återvinner man en sexdocka?

  I det här irrelevanta avsnittet av extrapodden Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vad som hände med ”Löningsfredag”, om man bytt hårfärg eller blivit flintskallig, att bo tillsammans med en japansk arbetsnarkoman, vett och etikett intill en främling på ett flygplan, att återvinna en sexdocka, vilka tandkrämssmaker som borde finnas – och mycket mer! Hjärndött och meningslöst – haka på!

  Mon, 04 Dec 2023 - 29min
 • 245 - 203. Bianca Ingrossos uppvärmda öl till lunchtravet

  Att värma upp en Arboga 10,2% till cirka 55 grader innan den ”avnjuts” har blivit något av en trend inom öl-kretsar på sociala medier. Kan glöggen rentav få konkurrens i jul, vilka är ärkedårarna som brinner för det här – och hur smakar en ”Varmboga” egentligen? Test utförs i studion – och det blir starka åsikter kring det här märkliga fenomenet! Vi tar oss även an ett fullkomligt urspårat och bisarrt skidlopp som får kommentatorerna att släppa på alla tänkbara hämningar. De väletablerade och populära längdåkarna beskrivs som vettiga rasister, funktionsvarierade nollor och mycket annat! Jonatan har funderat på samarbeten mellan kändisar och företag som hade piggat upp rejält. Bianca Ingrosso, Peter Harryson och Stefan Ingves är några av profilerna som berörs – och det vankas inte direkt dålig stämning när kontrasterna når enorma nivåer! Niclas tvingar dessutom sin poddkollega att blotta sina fördomar genom att gissa vilka länders invånare som toppar listor över exempelvis förekomst av fetma och genomsnittliga penisstorlekar. Kan det vara så att vi bjuds på en riktig fullträff gällande vilket folk i världen som har allra lägst IQ? Hjärndött och irrelevant – häng med på en fartfylld åktur längs glädjens underbara räls!

  Thu, 30 Nov 2023 - 59min
 • 244 - Frågeklådan #32: Hetaste Astrid Lindgren-karaktären?

  I det här irrelevanta avsnittet av extrapodden Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan en ”fuck, marry, kill” angående Astrid Lindgren-karaktärer, önskvärd längd om man hade vägt 1 kg per 1 cm, drömmen om ett riktigt dopnings-OS, att programleda Lyxfällan – och mycket mer! Hjärndött och meningslöst – haka på!

  Mon, 27 Nov 2023 - 31min
 • 243 - 202. En funktionsvarierad bög-indian

  Niclas har stött på en otrolig artikel i vilken en svensk TV-stjärna får sätta olika betyg på sitt liv just nu – och det piggar upp som tusan när personen totalt frångår andra kändisars slentrianmässiga och vrålpositiva svar. Det blir en ordentlig genomgång av det här tidningskonceptet och kontrasterna är inte direkt svaga! Jonatan djupdyker sedan i vilka ord som lär anses ”cancelled” inom kort – och vi diskuterar huruvida man egentligen får, eller inte får, säga en rad klassiska termer. Vad gäller exempelvis kring bög, indian och handikappad – och är det rätt eller fel? Ena poddmakaren lanserar även en tes angående att människor från en viss stad tenderar vara klart minst likgiltiga i Sverige. Det är slående ofta lycka eller raseri som gäller – och starka bevis levereras! Hittar vi rentav material för att sätta samman en ny, dunderspårad kommunfullmäktigegrupp? Det blir dessutom en bisarr infiltrationsvända i en Facebook-grupp som brinner för tänkvärda citat. Nivån är lägre än låg för att djupsinnighet och fascination ska uppstå, men vilken tant torgför den plattaste ”visdomen”? Hjärndött och irrelevant – haka på, älskade vänner!

  Thu, 23 Nov 2023 - 1h 08min
 • 242 - Frågeklådan #31: Varför blir folk idioter i säkerhetskontroller?

  Kickstarta den nya veckan med lite hjärndött trams i öronen! I det här avsnittet av extrapodden Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vilken kändis man velat ha som andrepilot i en krisartad flygsituation, varför personer med sämre ekonomi tenderar röka mest, vilka jobb som är värst att ”ta med sig hem”, idiotiska beteenden i säkerhetskontroller, en standup-kväll enbart med kändisar som är ”cancelled”, om det går att säga ordet Frölunda utan att låta korkad – och mycket mer! Irrelevanta frågor, meningslösa svar – haka på!

  Mon, 20 Nov 2023 - 32min
Mostra altri episodi