Podcasts by Category

De Boordradio

De Boordradio

NU.nl

Blik vooruit én terug op elke Grand Prix met Formule 1-podcast De Boordradio. Coureur Ho-Pin Tung, verslaggevers Joost Nederpelt en Patrick Moeke en presentator Bas Scharwachter nemen elke donderdag en zondag rond een race alle ontwikkelingen in de koningsklasse door. In de Boordradio bespreken ze uiteraard de verrichtingen van Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en hun collega’s, en wordt er dieper ingegaan op de technische kant van de sport, de ervaringen op het circuit en de algehele koers van de F1.

188 - 'Pérez gaat de strijd bij Red Bull nooit winnen'
0:00 / 0:00
1x
 • 188 - 'Pérez gaat de strijd bij Red Bull nooit winnen'

  In Melbourne zullen alle ogen weer gericht zijn op beide Red Bull-coureurs. Was afgelopen race in Jeddah een incident of kan Sergio Pérez het Max Verstappen echt lastig gaan maken? Coureur Ho-Pin Tung en NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter hebben het over de strijd tussen beide heren.

  Thu, 30 Mar 2023 - 52min
 • 187 - 'Verstappen mag elke race wel als 15e starten'

  Max Verstappen kleurde de Grand Prix van Saoedi-Arabië door vanaf P15 naar een podiumplek te rijden. De races zouden een stuk spannender zijn als dit elke weekend het geval is, zeggen NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter.

  Mon, 20 Mar 2023 - 40min
 • 186 - 'Verstappen wint echt niet alle races'

  Max Verstappen heeft een enorm dominante Red Bull onder zich, maar kan hij ook op alle soorten circuits winnen? Djedda is anders dan Bahrein, maar komt de Ferrari dan ook dichterbij? NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter bespreken het in deze vooruitblik op de Grand Prix van Saoedi-Arabië.

  Thu, 16 Mar 2023 - 45min
 • 185 - 'Alonso terug aan de top is een sprookje'

  Fernando Alonso is terug aan de top en liet meteen zien wat hij nog in huis heeft. Aston Martin heeft een auto gebouwd die misschien nu al de grootste concurrent van Red Bull is. NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter blikken terug op de Grand Prix van Bahrein.

  Sun, 05 Mar 2023 - 38min
 • 184 - 'Bijzonder hoe positief Verstappen deze week is'

  Max Verstappen loopt lachend door de paddock in Bahrein, want bij Red Bull lijkt alles goed te gaan. Op de mediadag liet de titelverdediger nog maar eens doorschemeren dat hij waarschijnlijk een mooi weekend tegemoet gaat. NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt en Bas Scharwachter blikken in deze aflevering vooruit op de Grand Prix van Bahrein.

  Thu, 02 Mar 2023 - 34min
Show More Episodes