Nach Genre filtern

Claircast - Jette Harthimmer

Claircast - Jette Harthimmer

Jette Harthimmer

Foredrag og interviews produceret af Jette Harthimmer www.harthimmer.dk

118 - Claircast # 118 - Jette Harthimmer og Lajla Glumby - Spiritualitet, hvad er det?
0:00 / 0:00
1x
  • 118 - Claircast # 118 - Jette Harthimmer og Lajla Glumby - Spiritualitet, hvad er det?

         Claircast # 118 - Jette Harthimmer og Lajla Glumby - Spiritualitet, hvad er det?    I denne podcast episode bliver jeg interviewet af Lajla Glumby. Emnet er: Spiritualitet.   Hør lydfilen. Lydfilen varer 64 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 118 Lydfilen er produceret af Lajla Glumby.

    Wed, 17 Jan 2024
  • 117 - Claircast # 91 - Musik til healing og bøn.

    Claircast # 91 - Musik til healing og bøn. Hver uge siden oktober 2012 har jeg holdt en online healing og bøn, som alle kan deltage i over internettet. Healingen varer 15 minutter og hver uge har sit eget tema. Alle kan deltage og det er helt gratis. Vi er som minimum 500 og har flere gange passeret 1000 deltagere. Jo flere vi er, jo stærkere er energien og effekten. Efter healingen, bliver der kanaliseret et budskab til mig, som jeg deler med alle deltagere på min hjemmeside og som man i hverdagen kan arbejde videre med. Jeg mødte musikeren David Bailey i København, og spurgte om han ville lave et stykke musik specifikt til denne ugentlige healing og bøn. For David har nemlig den fantastiske egenskab, at når han sætter sig til sit klaver, så spiller den åndelige verden - kanaliserer musik igennem ham. Du kan med stor fordel høre musikken under healingen, for på den måde at forstærke effekten og dit udbytte. Den er nemlig kanaliseret til netop det formål fra den åndelige verden. Hør lydfilen Musikstykket varer nøjagtigt 15 min og du kan høre / downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 91 Lydfilen er indspillet og komponeret af David Bailey og tilhører Jette Harthimmer Læs mere om og deltag: Gratis healing og bøn.

    Mon, 2 Dec 2013
  • 116 - Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev - Sådan bruger du din intuition.

       Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev    Jeg er gæst i denne podcast episode "Sådan bruger du din intuition, og træffer bedre valg." Det er Birgitte Reeslev fra podcasten: "Lad livet lykkes" der interviewer mig. Dine valg og beslutninger definerer dit liv. Små valg kan føre store forandringer med sig. Det er derfor vigtigt, at du træffer de rigtige valg og beslutninger.  Vi taler om det, at lade sig guide af sin intuition/mavefornemmelse. Den åndelige verden giver dig inspiration og giver dig en retning at gå, men hvor kommer budskaberne fra og kan du stole på dem? Har du tillid til de “signaler” du får. Hvis nej, hvad kan forklaringen være?  Hvorfor tvivler vi? Findes der forkerte valg? Måske er der en mening med at du skal træffe “forkerte” beslutninger. Kan livet blive bedre? Om at være tro mod dig selv. Om at tage dig selv alvorligt og føle værdi for den du er. Få mine gode råd og forslag til forandringer, på vejen mod at lykkes med livet. Kort om Birgitte Reeslev. Birgitte Reeslev er vært på podcasten: Lad livet lykkes. Det er en podcast for mennesker, der vil noget med deres liv. Hør lydfilen. Lydfilen varer 65 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 117 Lydfilen er produceret af Birgitte Reeslev.

    Mon, 13 Jun 2022
  • 115 - Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton - Et lille skridt ad gangen.

       Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton    Jeg er gæst i denne podcast episode "Et lille skridt ad gangen" og det er Ditte Elton fra podcasten Changing Seas der interviewer mig. Ditte stiller mange fine spørgsmål, og vi kommer vidt omkring i interviewet. Hvad vil det sige at være clairvoyant, og hvordan har det været at være barn med clairvoyante evner? Vi taler om hvordan jeg tog springet fra at være kemilaborant til selvstændig clairvoyant, og jeg kommer med gode råd til hvad du selv kan gøre, hvis du ønsker at starte egen virksomhed som alternativ behandler. Vi taler om den åndelige verden, og om hvordan man kan bruge åndelige vejledere og guider til, at hjælpe sig i sin hverdag. Vi kommer også ind på emner som loven om tiltrækning og hvad man kan gøre for at skabe de ting i sit liv som man ønsker og drømmer om. Kort om Ditte Elton. Ditte Elton er vært på podcasten Changing Seas. Det er en podcast om selvudvikling og Ditte udforsker forskellige måder at heale og udvide sind, krop og ånd på. Hun producerer podcast på både dansk og engelsk. Interviewet med mig er på dansk. Hør lydfilen. Lydfilen varer 117 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 116 Lydfilen er produceret af Ditte Elton.

    Sun, 6 Mar 2022
  • 114 - Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen - Tag med Eve på kloster.

       Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen    Denne podcast er en skøn meditativ fortælling fra et lille kloster på Mallorca. Fortælleren er Eve Bengta Lorenzen. Jeg fandt hendes podcast på nettet og da jeg havde hørt den, spurgte jeg hende om jeg måtte lægge den op på min side, hvilket hun sagde ja til.  Eve´s podcast er i 4 dele som jeg har samlet til én. Jeg har lagt et lille stykke musik af ca 30 sekunders varighed mellem hvert afsnit, så du kan skille episoderne fra hinanden. Jeg hørte alle 4 episoder på én gang - mens jeg gik en lang tur i skoven og jeg følte virkelig at jeg var med på Eve på klosteret. Det er en vidunderlig fortælling og jeg kan varmt anbefale dig at høre den. Kort om Eve Bengta Lorenzen. Eve er forfatter, mindfulness ekspert og underviser.  Hun har de sidste tyve år afholdt retræter i Danmark og udlandet. Eve er certificeret MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Hun har uddannet MBSR instruktører siden 2010, samt undervist i forskningsprojekter på bl.a. Rigshospitalet og Københavns Universitet.  Eve er forfatter til en række bøger om mindfulness og selvomsorg. Derudover har hun produceret en lang række målrettede meditationer på CD og mp3. Lydfilerne integrerer mindfulness og afhjælper smerter, angst og depression. Hør lydfilen. Lydfilen varer 147 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 115 Lydfilen er produceret af Mindful Life og Manna Guldager.

    Thu, 14 Oct 2021
Weitere Folgen anzeigen