Nach Genre filtern

Välismääraja

Välismääraja

Kuku Raadio

Välismääraja on saade välispoliitikast huvitatud inimestele. Tunni vältel võtame arutelu keskmesse kuni kolm teemat.

654 - Välismääraja: Kas Nõukogude ja Vene eksperdi George Kennani vaated olid ikka sellised, nagu ka meie teda kiites oleme seni arvanud?
0:00 / 0:00
1x
  • 654 - Välismääraja: Kas Nõukogude ja Vene eksperdi George Kennani vaated olid ikka sellised, nagu ka meie teda kiites oleme seni arvanud?

    Ajaloolane Kaarel Piirimäe otsustas USA mainekas diplomaatiaajakirjas tõe jalule seada: et ikooniks saanud Nõukogude ja Vene eksperdi George Kennani vaated ei olnud sugugi sellised, nagu ka meie teda kiites oleme seni arvanud. Saate paneb kokku Neeme Raud.

    Sun, 24 Mar 2024
  • 653 - Välismääraja: Suur valimisprotest Venemaal

    Pühapäeval kell 11, kui Kuku eetris on "Välismääraja", peaks Venemaal algama suur valimisprotest. Jälgime otsesaates olukorda. Kas eksiilis elav endine Vene peaminister Mihhail Kasjanov kardab oma julgeoleku pärast? USAs on nüüd asi kindel: Biden Trumpi vastu. Saadet juhib Neeme Raud.

    Sun, 17 Mar 2024
  • 652 - Välismääraja: Sankstioonidele vaatamata ei ole valdav enamus Lääne firmasid Vene turult lahkunud

    Sankstioonidele vaatamata ei ole valdav enamus Lääne firmasid Vene turult lahkunud. Venemaa püüab šantažeerida Leedu kohtunikke. Ja Euroopa Liit võttis fookusesse kaitseteemad. Saadet juhib Neeme Raud.

    Sun, 10 Mar 2024
  • 651 - Välismääraja: Pehme jõud ja Jaapani majandus

    ÜRO reformidest ja Eesti ambitsioonist saada ÜRO Inimõiguste Nõukogu liikmeks kõneleb Välisministeeriumi asekantsler Minna-Liina Lind. Sissevaate oma töösse annab Arengukoostöö Keskuse värske juht Klen Jäärats. Lisaks kiirpilk Jaapani majandusele otse Tokyost. Saate paneb kokku Peeter Raudsik.

    Sun, 03 Mar 2024
  • 650 - Välismääraja: Venemaa, hübriidsõda ja maailma kaubandus

    Fookuses on Venemaa uued ja vanad hübriidsõja pidamise viisid, mida selgitab julgeolekuekspert Marek Kohv. Lisaks pilk kaubandussuhetele, Abu Dhabis toimuvast WTO ministrite kohtumisest kõneleb Välisministeeriumist Jüri Seilenthal. Saatejuht on Peeter Raudsik.

    Sun, 25 Feb 2024
Weitere Folgen anzeigen