Filtrar por género

Millionærklubben

Millionærklubben

Euroinvestor

Den bedste investering er den tid, du lytter

Se tidligere videooptagelser fra Millionærklubben live her
https://www.euroinvestor.dk/nyheder/podcast

2920 - Investering i kunstig intelligens
0:00 / 0:00
1x
  • 2920 - Investering i kunstig intelligens

    Millionærklubben taler ofte om kunstig intelligens (AI) i snævre vendinger. Det mener i hvert fald dagens gæst, founding partner Lars Jensen, fra Scale Capital.

    Hør, hvad det er, han mener, der mangler at blive udfoldet om tidens helt store teknologiske trend. I studiet tjekker Lau Svenssen dagens regnskaber fra Topdanmarkog Ericssonog tager temperaturen på et aktiemarked, der synes noget nervøst.

    Vært: Bodil Johanne Gantzel.

    Producer: Kasper Riising

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Tue, 16 Apr 2024
  • 2919 - Geopolitisk nervøsitet skygger for regnskabssæsonen

    Det burde være selskabernes resultater, der sætter retningen i aktiemarkedet, men den højspændte situation i Mellemøsten ser ud til at kapre dagsordenen. På kort sigt i hvert fald. Millionærklubben tager hul på en ny uge og vurderer markedsreaktionen i både aktie- og oliemarkedet sammen med chefanalytiker Arne Lohmann Rasmussen fra Global Risk Management. I studiet tjekker vi op på europæiske small og midcap-aktier sammen med porteføljeforvalter Thomas Tang fra Medium Invest, og den hjemvendte og stærkt savnede Lau Svenssen tager temperaturen på dagens aktuelle marked.
    Vært: Bodil Johanne Gantzel. 

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Mon, 15 Apr 2024
  • 2918 - Fokus på enkeltaktier

    En lidt svær og uforudsigelig uge med inflationstal, ECB-udmelding og amerikanske bankregnskaber synger på sidste vers uden helt at have leveret noget, der kunne minde om en klar retning for aktierne. Millionærklubben samler op og debatterer aktie- og investeringsspørgsmål med lytterne.

    Du kan høre mere om blandt andre SaabVolvo CarsTomra SystemsFluoguide , Envipco

    I studiet: Senior aktiestrateg i Jyske Bank, Michelle Nørgaard og teknisk analytiker hos Aktierådet, Lars Persson. Vært: Bodil Johanne Gantzel

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Fri, 12 Apr 2024
  • 2917 - Øv, stoppede aktiefesten lige?

    Den amerikanske aktiefest var lige så godt i gang.

    Men onsdag blev lyset tændt på diskoteket, og festen forstummede på grund af for høje inflationstal.

    Spørgsmålet er nu, om festgængerne kommer tilbage og fortsætter dansen, eller om tømmermændene rammer det amerikanske aktiemarked. Så det zoomer vi naturligvis ind på i denne udgave af Millionærklubben sammen med Michelle Nørgaard, seniorstrateg i Jyske Bank, Lars Persson, fast porteføljeforvalter i klubben og Jakob Vejlø, chefstrateg i BankInvest.
    Vært: Signe Terp

    I dagens afsnit kan du blandt andet høre om:

    Ambu Kongsberg Gruppen Saab

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Thu, 11 Apr 2024
  • 2916 - Klar til en spritny regnskabssæson

    Den amerikanske regnskabssæson skydes i gang med bankregnskaber sidst på ugen, og i Danmark er de børsnoterede selskaber også ved at lægge sidste hånd på den økonomiske kvartalsopdatering, der starter i næste uge. Så hvad kan vi forvente? Millionærklubben tjekker stemningen inden det for alvor går løs sammen med aktiechef i HC Andersen Capital, Michael Friis Jørgensen, og investeringsøkonom i Nordnet, Per Hansen. Med på en telefon er også CFO i B&O, Nikolaj Wendelboe, der er aktuel med de endelige tal for tredje kvartal. Vært: Bodil Johanne Gantzel.

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Wed, 10 Apr 2024
Mostrar más episodios