Filtra per genere

Mordpodden

Mordpodden

Podme / Linnéa Bohlin och Amanda Karlsson

I den här podden får du tillsammans med Amanda Karlsson och Linnea Bohlin grotta ner dig i läskiga, sanna och riktigt spännande mordfall. Hör alla avsnitt av Mordpodden på Podme. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.

189 - Linnea och Amanda tipsar: Underbara Bobby - Prisbelönt True Crime
0:00 / 0:00
1x
 • 189 - Linnea och Amanda tipsar: Underbara Bobby - Prisbelönt True Crime

  Hör alla sex avsnitt av Underbara Bobby nu direkt på Podme. Besök https://podme.com- starta ett Podme Premium-abonnemang och prova kostnadsfritt i 14 dagar. Ladda ner Podme-appen i AppStore eller Google Play. Berättelsen om ett av världens mest avancerade catfishing-fall och jakten på bedragaren. 30-åriga Kirat blir kontaktad på Facebook av en man hon känner till, men aldrig träffat. Han heter Bobby. De börjar skriva till varandra och med tiden inleder de en kärleksrelation. Vad Kirat inte vet, är att Bobby lurar in henne i ett förödande nät av lögner som kommer att förstöra tio år av hennes liv. Vem är Bobby, egentligen? Underbara Bobby är en produktion av Tortoise, översatt av produktionsbolaget Banda för Podme.

  Sun, 18 Feb 2024
 • 188 - Mordet i Bua del ett

  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. *1998 hittas en taxichaufför skjuten. Det ser först ut att handla om ett rånmord, men i hans närhet finns en person som länge velat röja honom ur vägen.

  Sun, 18 Feb 2024
 • 187 - Brödraskapsmordet

  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * 1998 landar ett komplicerat fall i polisens händer.

  Tue, 13 Feb 2024
 • 186 - Max och Saga i Arboga

  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * Emma vaknar upp på sjukhus. Hon får veta att hennes två barn inte längre finns, men hon får inte veta vad som har hänt. Det ska hon försöka minnas på egen hand.

  Sun, 04 Feb 2024
 • 185 - Mordet i Hökarängen

  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * När en ung kvinna hittas död i ett skogsområde i Hökarängen riktas misstankarna mot en av hennes anhöriga.

  Sun, 28 Jan 2024
Mostra altri episodi