Nach Genre filtern

iFamilien

iFamilien

Norea Mediemisjon

Fokus på samspillet i familien

69 - Tro i hjemmet - tweensfasen
0:00 / 0:00
1x
  • 69 - Tro i hjemmet - tweensfasen

    Undersøkelser viser at mer enn halvparten av alle som kommer til kristen tro gjør det før fylte 13 år. Hva bør vi som foreldre tenke spesielt på når barna nærmer seg tenårene? Hva svarer vi når barna våre begynner å stille kritiske spørsmål til den kristne troen?

    Thu, 30 May 2013 - 28min
  • 68 - Tro i hjemmet - småskolefasen

    Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Hvor viktig er bønn i trosopplæringen av barna våre? Og hvordan kan vi lære dem å be?

    Thu, 30 May 2013 - 27min
  • 67 - Tro i hjemmet - førskolefasen

    Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Men hva kan en femåring forstå av kristen tro? Og hvordan bør vi som foreldre tenke om forbildefunksjonen vi har for våre barn?

    Thu, 30 May 2013 - 26min
  • 66 - Tro i hjemmet - småbarnsfasen

    Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Men hvor tidlig kan og bør vi begynne? Dette er temaet for denne utgaven av programmet iFamilien

    Fri, 10 May 2013 - 28min
  • 65 - Familiepåske

    -Som kristne foreldre må vi på banen i større grad enn før. Det mener Endre Sagedal om det å sette fokus på de kristne høytidenes betydning. Sammen med kona Jorunn er han gjest i programmet iFamilien denne uka der vi snakker om familiepåske med påskebudskapet i sentrum.

    Tue, 26 Mar 2013 - 22min
Weitere Folgen anzeigen