Nach Genre filtern

ilola

ilola

Eman Amini

پادکست ایلولا یه مونولاگ از نوشته‌های ایلولاست برای اونایی که حس خوندن ندارن یا از شنیدن بیشتر از خوندن خوششون میاد

27 - S03 E04 گم کردن سوراخ دعا اثر اریک بارکر
0:00 / 0:00
1x
  • 27 - S03 E04 گم کردن سوراخ دعا اثر اریک بارکر

    موفقیت واقعا چیه؟ سوال اصلی اینه که از کجا شروع کنیم و از کدوم مسیر بریم؟ کتابِ بارکر، یکی از بهترین کتابها برای پیدا کردن جوابِ این پرسشِ اساسیه. بارکر به دل داستان‌هایی می‌زنه، که برای ما مقدسن. مثلا انشتین رو در نظر بگیرید. بتِ خیلی از ماهاست. یه دانشمند باحال با مغز پر. خیلی از کتابهای توسعه شخصی ازش نقل قول میارن. خلاصه که آخر راه موفقیت برای ما به حساب میاد. ولی واقعا اینجوریه؟ یه نگاه درست و بیطرف چی رو میگه؟

    Sun, 02 May 2021 - 28min
  • 26 - S03 E03 - خلاصه کتاب در یک نظر، اثر مالکوم گلدول

    کتاب بلینک یا «در یک نظر» اثر نویسنده سرشناس کانادایی مالکوم گلدول است. کتاب‌های گلدول معمولا به راحتی راه خودشان را به پرفروش‌ترین‌های آمازون پیدا می‌کنند. در این کتاب، او به دلِ تفکر غریزی و درونیِ انسان‌ها زده و ادعا می‌کند که این نگاه می‌تواند با حذف اضافات، به تصمیم‌گیری بهتر و دقیق‌تری، نسبت به تصمیم‌گیری بر اساس داده‌های زیاد و بررسی‌های منطقی، عمیق و فراوان، منجر شود. گلدول دوربین خود را به سمت قدرت جادویی تصمیمات شهودی می‌چرخاند و آن را کاوش می‌کند. البته این قدرت جادویی نقاط ضعف و به تبع آن خطراتی را در دل خودش دارد که گلدول از آن‌ها هم غافل نمی‌شود. گلدول با مثال‌های فراوان در خصوص موارد بسیار متفاوت شروع می‌کند و در نهایت به بحث چگونگی کنترل شم و شهود برای رسیدن به بهترین نتیجه‌ها می‌رسد.

    Mon, 12 Apr 2021 - 25min
  • 25 - S03 E02- بازی، مهارت، ساخت عادت، و شاید به فنا رفتن

    بازی، مهارت، ساخت عادت، و شاید به فنا رفتن


    یادگیری یک مهارت، معمولا حلقه‌ی خاصی دارد. در این پادکست برای‌تان توضیح داده‌ام که جزئیات این حلقه چیست و چطور تلاش کردم تا با بازی کردن، عادتی برای دور زدن دور این حلقه را در خودم بنا کنم.

    Sun, 26 May 2019 - 14min
  • 24 - S03 E01- آیا کاهش نفوذ دین، افزایش رضایتمندی را باعث می شود؟

    آیا کاهش نفوذ دین، افزایش رضایتمندی را باعث می شود؟


    چند سال پیش، در حین خواندن نوشته‌های روی فید شبکه‌ی مجازی که متاسفانه عضوی از آن بودم، آماری را دیدم که نتیجه‌گیریِ به ظاهر منطقی داشت. در این آمار نشان داده شده بود که چطور کشورهایی با سطح باورمندی پایین‌تر به دین و مذهب، از نظر سعادت، مردمی خوشبخت‌تر و از نظر رفاه، جمعیتی مرفه‌تر را در خود جای داده است. نتیجه‌گیری، به نظر درست بود: هرچقدر از نفوذ دین در جامعه‌ای کاسته شود، جامعه به سمت خوشبختی و رفاه بیشتر به پیش می‌رود. ولی آیا حقیقت این است؟


    Tue, 21 May 2019 - 09min
  • 23 - S02 E10- شبکه‌های اجتماعی، راهی به پیوند یا گسستگی جامعه

    شبکه‌های اجتماعی، راهی به پیوند یا گسستگی جامعه


    شبکه‌های اجتماعی ادعا می‌کنند که آدم‌ها را به یکدیگر نزدیک‌تر کرده‌اند. به ظاهر هم ادعای صحیحی است، اما آیا این نزدیکی، همان ارتباط موثری است که به رضایت بیشتر ما در بلندمدت ختم می‌شود؟ گفتگوی مارک زاکربرگ با نوح هراری، نکات جالب زیادی داشت، اما نقش شبکه‌های اجتماعی در زمینه‌ی ارتباطات، برای من جالب‌ترین قسمتش بود که در این پادکست به آن پرداخته‌ام.


    Fri, 03 May 2019 - 05min
Weitere Folgen anzeigen