Filtrar por género

Autoradio

Autoradio

Iltalehti

Autoilu on sekoitus järkeä ja tunnetta. Niin myös Autoradio, Iltalehden autotoimituksen podcast kaikille, ketkä rakastavat autoja tai haluavat vain varmistaa, että tekevät autoilunsa kanssa järkeviä ratkaisuja.

39 - 37. Kuka maksaa auton korjauksen? Mistä auton ostaja voi saada rahojaan takaisin?
0:00 / 0:00
1x
 • 39 - 37. Kuka maksaa auton korjauksen? Mistä auton ostaja voi saada rahojaan takaisin?

  Milloin olet oikeutettu autosi maksuttomaan korjaukseen ja missä tilanteissa joudut maksamaan itse? Kenen vastuulla on tietää, mitä öljyä autoon saa oikeasti lorauttaa, kun öljyn ja auton valmistajat ovat asiasta eri mieltä? Minkälaisia tapauksia ratkotaan kuluttajariitalautakunnassa? Arttu Toivosen vieraana lakimies Teemu Nieminen Autotuojat- ja teollisuus ry:stä.

  Mon, 24 Jun 2024 - 45min
 • 38 - 36. Markkinoiden halvin sähköauto tulee Suomeen! Tällainen se on

  Alkukesän koeajoissa on päästy ottamaan tuntumaa markkinoiden halvimpaan sähköautoon, Citroën ë-C3:een, jossa on mainiot takatilat ja hinta-laatu-suhde jokseenkin kohdallaan. Lisäksi alla uutta Rellua, Polestarin valtamerilaivaa ja "Kauniaisten Yaris". Studiossa Arttu Toivosen kanssa kollega Iltalehden autotoimituksesta, Henri Posa.

  Tässä jaksossa käsitellään Citroën ë-C3, Renault Rafale, Polestar 3 ja Lexus LBX.

  Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

  Mon, 17 Jun 2024 - 54min
 • 37 - Autoradio Special: Helvetinsaatana

  Kuulijoiden toiveena julkaistaan jaksossa 29 kuultu tekoälyn tekemä kappale autotoimittaja Henri Posan karmeasta työpäivästä. Tekoäly laati kappaleen sen jälkeen, kun Posa oli lähettänyt kollegoilleen seuraavan viestin:

  ”Mulla on menny tää päivä aivan päin helvettiä. Eka ajoin vahingossa Nesteelle, jossa ei ollut imuria ja piti jatkaa seuraavalle. Siellä oli aivan älytön pesujono, joten menin eka syömään lounaan, ku palasin ni oli vielä älyttömämpi pesujono. Jonotin yli tunnin pesuun, sit vähän aikaa imurille, sit tankkasin nopee ja menin kuvaamaan auton. Siitä sit Otaniemeen palauttamaan autoa, paitsi et Otaniemessä tajusin, että mullahan ei ole sen siellä seisovan oman auton avaimia, joten ajoin takaisin Sipooseen hakemaan niitä. Ei helvetinsaatana.

  Lähden nyt takaisin Otaniemeen palauttamaan tän auton ja sit ajan sieltä kyl suoraan kotiin. Voin sit tehdä kotoa vähän pidemmän päivän ja naputella illalla vielä lisää koeajoa.”

  Autoradio jatkuu normaalilla jaksolla jälleen maanantaina.

  Fri, 14 Jun 2024 - 02min
 • 36 - 35. Kissa pöydälle! Sähköautoilun plussat ja miinukset

  Autoilun sähköistyminen jakaa mielipiteitä, eivätkä ensimmäiset sähköautokokeilut välttämättä suju aina kommelluksitta. Mikko Räsänen ja Arttu Toivonen Iltalehden autotoimituksesta pureutuvat sähköautoiluun ja kertovat omiaan, ja vähän kavereidenkin, hyviä ja huonoja kokemuksia niin täyssähkö- kuin hybridiautoista.

  Jakson tuotti Mikko Räsänen ja leikkasi Riikka Nyman.

  Mon, 10 Jun 2024 - 39min
 • 35 - 34. Ammatiksi vauhdikasta ajoa ja vaarallisia tilanteita!

  Thomas Vikforsilla on monen autofanin unelma-ammatti: Hän nimittäin tekee ja kuvaa stunt-ajoja. Miten näyttävät takaa-ajokohtaukset syntyvät, millaisilla autoilla stunt-kuskit ajavat ja millä varmistetaan, että kolarikohtauksessa ei käy oikeasti huonosti? Vikforsin kanssa ammattimaiseen hurjasteluun syventyy, kukas muukaan kuin autotoimittaja Arttu Toivonen.

  Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

  Mon, 03 Jun 2024 - 22min
Mostrar más episodios