Filtrar por género

Moottoripodi

Moottoripodi

Moottorimedia

Moottoripodissa keskustellaan autoilusta ja liikenteestä kahden autotoimittajan kesken. Tuomas Rajala ja Aake Kinnunen ovat Moottori-lehden toimittajia ja kokeneita podintekijöitä.Podcast tarttuu autoilun kiinnostavimpiin ilmiöihin kerran viikossa. Hyppää kyytiin!

70 - 62. Polestar 3 – Onko tässä uusi sähköinen hitti?
0:00 / 0:00
1x
 • 70 - 62. Polestar 3 – Onko tässä uusi sähköinen hitti?

  Polestarin mallisto laajenee tulevaisuudessa merkittävästi. Ensimmäinen uusi malli kantaa yksinkertaista nimeä: 3.

  Mitä on luvassa odottaa uudelta kolmoselta? Merkin ideologiaan kuuluu edelleen raisu määrä tehoa ja sporttista ajettavuutta. Kyseessä on myös katumaasturi ihmiselle, joka ei pidä katumaastureista.

  Moottoripodi jää kesätauolle ja palaa asiaan taas syksyllä.

  Wed, 19 Jun 2024 - 25min
 • 69 - 61. Mitä ihmettä tapahtui Smartille?

  Smart kasvoi aikuiseksi ja suureksi. Entinen lilliputtiautoksi luokiteltavan Smartin mitat ovat kasvaneet ulos karsinastaan.

  Kokoluokan päivityksen myötä myös mallisto on sähköistynyt. #1 ja #3 ovat uudet Smart-mallit, jotka etsivät uutta ostajakuntaa.

  Wed, 12 Jun 2024 - 32min
 • 68 - 60. Sähköinen vallankumous on peruttu!

  Polttomoottorien piti olla Euroopassa historiaa vuoteen 2030 mennessä, mutta näin ei vaikuta tapahtuvan, onko vallankumous peruttu?

  Suuri osa autovalmistajista on pyörtänyt puheitaan autoteollisuuden täyssähköistymisestä, ja hybridit valtaavat jälleen alaa. Miten näin pääsi käymään?

  Wed, 05 Jun 2024 - 20min
 • 67 - 59. Mustang on muskeli-ikoni, jonka taika ei haihdu

  Maailman ikonisin muskeliauto Mustang on näin kuusikymppisenä elämänsä kunnossa. Uusi malli lienee paras koskaan.

  Maailman myydyin muskeliauto luottaa edelleen V8:n moottoriin ja muhkeaan soundimaailmaan. Mikä tekee Fordin pinycarista sen kaikkein ikonisimman muskeliauton?

  Fri, 31 May 2024 - 33min
 • 66 - 58. Nykyautot ovat aivan liian suuria!

  Autot kasvavat jatkuvasti. Lilliputtiluokan autot kasvavat ulos karsinoistaan ja edustusluokka alkaa muistuttaa valtamerilaivaa.

  Pitäisikö autoja rankaista liiallisesta painosta verotuksellisesti? Ja ovatko jättimäiset sähkömörssärit oikeasti ekoautoja?

  Wed, 22 May 2024 - 24min
Mostrar más episodios