Filtrar por género

Det, Vi Taler Om

Det, Vi Taler Om

Podimo

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

'Det, vi taler om' kan nu høres eksklusivt på Podimo. Prøv Podimo gratis og lyt til nye episoder allerede nu:

http://podimo.dk/detvitalerom



2018 - Påske-info: Lyt med skærtorsdag i påsken
0:00 / 0:00
1x
  • 2018 - Påske-info: Lyt med skærtorsdag i påsken

    Det er påske, og derfor samler Ditte i stedet panelet skærtorsdag til en ordentlig omgang påskesladder. Og det skal nok blive saftigt, for vi får besøg af et fantastisk panel og i ægte påskestil, kommer der selvfølgelig også våde varer på bordet. Skål! Vi sender 'Det, vi taler om' live i Podimos app torsdag d. 28. marts fra 14-16.00, og podcasten udgives efterfølgende. Hvis du vil lytte med, skal du over på Podimo. Og lige nu kan du finde et godt tilbud her: podimo.dk/detvitalerom See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Mon, 25 Mar 2024 - 01min
  • 2017 - Konkurrence: Hvad skal tidl. FE-chef Lars Findsen have i erstatning?

    Hvad skal det koste, hvis man uberettiget er blevet aflyttet i et år og samtidig har siddet uberettiget i fængsel i 71 dage?  Vi har forsøgt at regne ud, hvad staten skylder den tidligere FE-chef, Lars Findsen.  I programmet sidder Søs Marie Serup, Morten Crone Sejersbøl og Jakob Steen Olsen.  Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 22 Mar 2024 - 11min
  • 2016 - TEASER: Tobias Hamann blev konfronteret med sin morfars dystre fortid i brætspil

    Podcastvært og influenser Tobias Hamann er barnebarn af den kendte hypnotisør og entertainer Ali Hamann. I studiet fortæller han, hvordan han er gået i sin morfars fodspor - men også om dengang han blev konfronteret med sin morfars dystre fortid i et brætspil.  I programmet sidder underholdningsjournalist Nikolaj Vraa, PR-agent, caster og forfatter, Elisa Lykke, influenser og podcastvært, Tobias Hamann, chefredaktør på Olfi, Peter Ernstved Rasmussen, og økonom, Andreas Steno.  Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 15 Mar 2024 - 11min
  • 2015 - Mobbekultur på Christiansborg! Er det politikere eller teenagepiger, der sidder i Folketingssalen?

    Rullen med øjnene, høje fnys og voldsom gestikuleren er blevet hverdag, når der er debat i Folketingsalen. Nogen er værre end andre.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo.  Hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: https://podimo.com/dk/shows/det-vi-taler-om I programmet sidder Morten Crone Sejersbøl, Jonas Kuld Rathje, Søs Marie Serup og så får vi besøg af Miriam Zesler og Mie Freja Copsø, der er vært på podcasten CelebKebab.  Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 08 Mar 2024 - 10min
  • 2014 - Teaser: Udenrigsministeriet har holdt en absurd dyr julefrokost

    Regningen blev absurd høj, da Udenrigsministeriet i december skulle afvikle den årlige julefrokost. Festen blev afholdt på Tivoli Hotel og kuvertprisen var over 900 kr. pr. person.  Men var det pengene værd? Det mener en kilde, der var med til festen, ikke.   Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Lige nu kan du prøve Podimo gratis i 30 dage og lyt til hele episoden allerede nu.  podimo.dk/detvitalerom   I programmet sidder Jakob Steen Olsen, Per Kuskner, Morten Crone Sejersbøl og Mads Brügger.  Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 01 Mar 2024 - 10min
Mostrar más episodios