Filtrar por género

Kā labāk dzīvot

Kā labāk dzīvot

Latvijas Radio 1

Kas spēj ietekmēt un pārveidot cilvēka dzīvi - zināšanas, informācija, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem? Kā uzlabot mūsu sadzīvi, kā saglabāt un uzturēt labu veselību, kā izaudzēt puķi, kā salabot mašīnu, iekārtot māju? Kā uzzināt par visu jaunāko dažādās nozarēs, kas ietekmē vai var ietekmēt mūsu dzīves kvalitāti? Mums jādzīvo labāk tagad, jo šis ir mūsu laiks. Un šeit, jo šī ir īstā vieta!

3020 - Ceļu satiksmē – tikai ar reģistrētu elektroskrejriteni!
0:00 / 0:00
1x
  • 3020 - Ceļu satiksmē – tikai ar reģistrētu elektroskrejriteni!

    No pirmā aprīļa ceļu satiksmē drīkst piedalīties tikai ar Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) reģistrētiem elektroskrejriteņiem, kam pielīmēta reģistrācijas uzlīme. Vai tas un kas vēl uzlabo skrejriteņu braukšanas kultūru? Par to spriežam raidījumā Kā labāk dzīvot.

    Wed, 24 Apr 2024
  • 3019 - Ū-vitamīns – par drošu un atbildīgu dzeramā ūdens lietošanu

    Pieprasījums pēc pudelēs pildīta dzeramā ūdens turpina būt stabils arī apdzīvotās vietās, kur pieejama centralizētā ūdens apgāde. Kas tas ir – pieradums vai objektīva nepieciešamība? Par dzeramā ūdens kvalitāti saruna raidījumā.

    Tue, 23 Apr 2024
  • 3018 - Pavasara tīrīšana telefonā, jeb kāpēc jāatbrīvojas no digitālajiem atkritumiem

    Pavasara lielo tīrīšanu ir jāveic ne tikai mājoklī, bet arī mūsu telefonos. Kāpēc svarīgi tikt vaļā no digitālajiem atkritumiem un kur tie rodas?

    Mon, 22 Apr 2024
  • 3017 - Aprīļa beigu un maija pirmās puses dārza darbi

    Neskatoties uz vēso laiku, augu dīgļlapiņas jau tīri braši tiecas saules virzienā. Par aprīļa beigu un maija sākuma dārza darbiem atgādina Jāņa Aldermaņa dārzkopības direktore, bioloģijas zinātņu doktore Vija Rožukalne un dārzkope, kokaudzētavas "Dzērves" saimniece Maruta Kaminska.

    Fri, 19 Apr 2024
  • 3016 - Jaunas prasmes var apgūt arī vecumdienās, jeb projekts "Vecums nav šķērslis"

    Vecums ir īstais brīdis apgūt ko jaunu un iekarot jaunas virsotnes, tostarp rūpēties par sevi un papildināt zināšanas. Kā veicas projektā "Vecums nav šķērslis" un kā izdodas sasniegt izvirzītos mērķus – uzlabot senioru dzīves kvalitāti Baltijas valstīs?

    Thu, 18 Apr 2024
Mostrar más episodios