Filtra per genere

NBA-podden

NBA-podden

SvenskaFans.com

SvenskaFans NBA-podcast med Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt.

396 - James Harden, All-Stars och DeMarcus Cousins comeback
0:00 / 0:00
1x
  • 396 - James Harden, All-Stars och DeMarcus Cousins comeback

    Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar vilka de tycker ska starta i All-Starmatchen, James Hardens otroliga säsong, om Michael Jordan eller Lebron James är bäst genom alla tider, Kyrie Irvings märkliga kommentarer, Clevelands framtid, Zion Williamson, om det är svårare att drafta i NBA än i NHL, hur DeMarcus Cousins passar in i Golden State, om Clippers har något kvar i tanken, om Dennis Smith Jr kommer att bli trejdad, Twitter-frågor och mycket mer!

    Sun, 20 Jan 2019 - 1h 36min
  • 395 - Utmärkelser, Clippers och Luka Doncic

    Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar vilka som hade vunnit utmärkelser om säsongen slutade idag, om Clippers är bäst i väst, Luka Doncic heta start, Celtics problem, vad som saknas i Portland, varför lagen gör så mycket poäng, den märkliga Markelle Fultz-situationen, eventuella Bradley Beal-trejds, svarar på Twitter-frågor och mycket mer!

    Fri, 30 Nov 2018 - 1h 39min
  • 394 - Inför säsongen – Pacific Division

    I den fjärde inför säsongen-podden går Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt igenom de fem lagen Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns och Sacramento Kings. De analyserar vilka som har kommit in och ut under sommaren, potentiella startfemmor, viktiga bänkspelare, svarar på en brinnande fråga, gissar deras över/under och diskuterar hur det kommer att gå för dem den kommande säsongen.

    Fri, 12 Oct 2018 - 1h 14min
  • 393 - Inför säsongen: Western Conference

    Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt fortsätter att få dig redo inför säsongen med att ranka, analysera och diskutera alla 15 lag i väst. Finns det hopp i Sacramento? Är Lonzo Ball den nya Magic Johnson? Kan Anthony Davis och DeMarcus Cousins spela ihop? Hur bra är Portland med Jusuf Nurkic? Är Denver förra årets Jazz eller Timberwolves? Kan Minnesota få allt att klicka med alla nya spelare? Vilket lag är näst bäst? Kan något lag slå Warriors? Det och mycket mer kommer att diskuteras i NBA-Podden.

    Thu, 12 Oct 2017 - 1h 22min
  • 392 - NBA-Podden: Trilogin är här

    Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt djupdyker i NBA Finals och diskuterar bland annat om det är den bästa finalen någonsin, vilka som vinner, om Lebron kommer att vakta Durant, om Irving kommer att vakta Curry, vem som kommer att vakta Lebron, om Warriors kommer att sakna Kerr, om Cavs kommer att matcha Warriors small ball, vad som har hänt med Klay Thompson, om någon bänkspelare kan ha en påverkan på serien, om alla Finals MVP borde komma med i Hall of Fame och hur lag bör tänka när de draftar.

    Wed, 31 May 2017 - 58min
Mostra altri episodi