Filtra per genere

Podcast litoměřických křesťanů

Podcast litoměřických křesťanů

Členové CASD
9 - Nejhorší a nejlepší den v roce
0:00 / 0:00
1x
  • 9 - Nejhorší a nejlepší den v roce

    Všechno co může špatně dopadnout špatně dopadne. Je to tak ale vždy? Jdou nějak zlé dny narovnat, vylepšit a najít nějaké východisko? O tom hovoří pan prof. RNDr. Vladimír Král, DrSc.

    Sat, 12 Mar 2011
  • 8 - Obsah Večeře Páně

    Předsedsa Československé unie CASD navštívil Litoměřice. Dnešní podcast nabízí pohled do zákulisí obřadu Večeře Páně. Co se děje s duchovní stránkou člověka? Dochází k nějaké změně? Toužíme po ní?

    Sat, 26 Jun 2011 - 26min
  • 7 - Bůh má svá tajemství

    Bůh má svá tajemství. Můžeme do nich nahlédnout? Máme možnost je nějak ochutnat? Pojďme se zaposlouchat do kázání Jiřího Tomáška, tajemníka Českého sdružení Církve adventistů sedmého dne...

    Sat, 24 Dec 2011 - 26h 56min
  • 6 - #1 Kdo je křesťan?

    Křesťanství prochází různými podobami. Jednou z nich je uvažování nad tím, co znamená být dokonalým, dobrým křesťanem. Jeden z pohledů přináší Václav Čistý, člen sboru CASD v Litoměřicích...

    Sat, 14 Jan 2012 - 29min
  • 5 - #2 Jak jít vstříc dobrému životu

    Ale tato jedna věc kéž vám nezůstane skryta, milovaní, že jeden den je u Pána jako tisíc let a ‚tisíc let jako jeden den‘. Pán neotálí splnit svá zaslíbení, jak si to někteří vykládají, nýbrž má s námi trpělivost, protože si nepřeje, aby někdo zahynul, ale chce, aby všichni dospěli k pokání.

    Sat, 21 Jan 2012 - 33min
Mostra altri episodi