Filtra per genere

Teun en Gijs vertellen alles

Teun en Gijs vertellen alles

Teun van de Keuken & Gijs Groenteman

Op scherpzinnige wijze nemen middelbare schoolvrienden Teun van de Keuken en Gijs Groenteman zichzelf en de wereld om hen heen onder de loep; van klein huiselijk leed tot grote levensvragen, van anekdotes uit hun feministische links-elitaire opvoeding tot bespiegelingen over vriendschap, uiterlijk en carrière. Met de vaste kookrubriek van Teun, het Beatles-college van Gijs en de wekelijkse telefoontjes met godmother Hanneke Groenteman.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

104 - #100 - Gefêteerd
0:00 / 0:00
1x
 • 104 - #100 - Gefêteerd

  Een feest vol fanfare en boodschappen van BN’ers; we maken ons op voor een groots spektakel ter ere van de 100e. Ondertussen vraagt Gijs zich weer eens af waarom hij niet gewoon doet wat hij moet doen. Teun werd bedankt voor begrip dat hij niet had. Razernij maakt zich van hem meester. De jubileumkoorts heeft Hanneke nog niet bevangen maar dan is daar eindelijk Guusje: wat zal ze allemaal uit haar hoge hoed toveren? Terug op aarde sluit Gijs dan toch maar af met een gewone Beatles-tip. 


  🎧 The Beatles - Come Together

  ❤️ Insta: @teun.gijs

  📩 info@meervandit.nl

  🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles

  💡 Lampje: Kijk de familieserie nu op NPO Plus of in januari op NPO Zapp.

  🎻 Rotterdams Philharmonisch Orkest: Ga naar rpho.nl/kerst en krijg met de code 'teunengijs' je 2e kaartje voor De notenkraker gratis.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Tue, 06 Dec 2022 - 1h 04min
 • 103 - #99 - Doodgekogeld

  De grijsheid heeft keihard toegeslagen maar Gijs toept het over. Wel worstelt hij met zijn Instagram algoritme. Terwijl Teun de wereld over vloog om de wereld te redden vouwde hij zich op. De mensen om hem heen nemen echter steeds meer ruimte in. Gijs vond ondertussen zijn eigen gulden snede in een bijzonder tijdsbestek. Hanneke haalt herinneringen op aan de therapie van Louis Tas en we kijken uit naar Kane, Bløf en Anouk. Op het eind zwemmen we toch nog een fuik in maar gelukkig sluiten we af met een waanzinnige Beatles-tip. 


  🎧 She Said She Said - The Beatles

  ❤️ Insta: @teun.gijs

  📩 info@meervandit.nl

  🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles

  👕 Suitable: 10% korting op de gehele collectie met de code 'teunengijs'

  Koffiejongens: 2 x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement met de code 'teunengijs'  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Tue, 29 Nov 2022 - 57min
 • 102 - #98 - Structopatisch

  Zijn plekken schuldig? De hel die zich jarenlang op de burelen heeft afgespeeld hangt in ieder geval in de lucht. Teun verlangt naar de reactie van een specifieke luisteraar en Gijs verloor het weer eens van zijn drift toen hij zin had in een tosti. We roepen alle 23-jarige journalisten op om de Pierre Kartners van deze wereld te interviewen en memoreren het EK van 2000 waarin onze tv-carrière bijna in de kiem werd gesmoord. Verder leerde Teun een harde les en graaft Gijs zich in als een schroef in de modder. Hanneke stond zonnig op maar al pratende wordt haar dag grijzer. De dochter van Teun heeft een oplossing voor Gijs’ gebrek aan discipline maar paniek werkt toch het beste. We eindigen met een cover van Paul McCartney.


  🎧 Monkberry Moon Delight - Screamin' Jay Hawkins

  ❤️ Insta: @teun.gijs

  📩 info@meervandit.nl

  🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles

  📱Back Market: €10 euro korting op een aankoop vanaf €150 euro met de code 'teunengijs'

  🪴 Sprinklr: Ga naar www.sprinklr.co/cadeau (of www.sprinklr.co/kado) en krijg €5 korting met de code ‘teunengijs’  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Tue, 22 Nov 2022 - 1h 06min
 • 101 - #97 - Gekloond


  Je kan Gijs ‘s nachts wakker maken voor een worteltje maar zijn leesschema is geen lang leven beschoren. Teun wordt strikt in de gaten gehouden tijdens het WK en terwijl Hanneke geniet van haar sigaret maken we een heerlijke trip down memory lane. Op de wc kreeg Gijs een diepe schoolvibe, wat Teun terugvoert naar de ontberingen van kinderkamp Grote Beer. Gijs ging naar Hopsi Topsi Land; ieder zijn trauma. We fantaseren over het klonen van onze heart & soul zodat ze de wereld over kan en we gaan eruit met een psychedelische Beatles-tip.


  🎧The Beatles - Tomorrow Never Knows

  ❤️ Insta: @teun.gijs

  📩 info@meervandit.nl

  🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles

  🛏️ Matt Sleeps: 10% op gehele collectie met de code 'teunengijs'

  🦷 Smyle: 30% korting op je eerste bestelling met de code 'teunengijs'  Productie: Meer van dit

  Muziek en montage: Keez Groenteman  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Tue, 15 Nov 2022 - 56min
 • 100 - #96 - Amechtig

  Gijs torst de loden bal van de maandagochtend mee maar kreeg een cadeau uit onverwachte hoek. Kudo’s tellend beleefde hij een heerlijk weekend. Teun interviewde iemand die hij het liefst wil zijn en vluchtte na afloop schichtig weg. Na een verdrietig verlies overdenkt Hanneke de tijd die haar nog rest. Voorlopig gaat ze voor instant leuk. Ondertussen gedenken we de man die haar minder Joods en meer adellijk deed voelen. Zijn stramme kuiten doen Teun fantaseren over het einde, maar gelukkig las hij ook een dik Duits boek. Gijs sluit af met een vroege demo van een door velen gehaat Beatles liedje.


  🎧 The Beatles - Yellow Submarine demo

  🐦 Tweet Ebru Umar

  ❤️ Insta: @teun.gijs

  📩 info@meervandit.nl

  🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles

  🍫 Chocolate Makers: krijg 10% korting met de code 'teungijs10'

  De Koffiejongens: krijg met de code 'teunengijs' 2x €5 euro korting op de eerste twee orders van een abonnement

  📱 Mohi: op de vernieuwde app kan je nóg makkelijker zoeken naar geweldige tips


  Productie: Meer van dit

  Muziek en montage: Keez Groenteman  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Tue, 08 Nov 2022 - 1h 00min
Mostra altri episodi