Podcasts by Category

L'audiovisual

L'audiovisual

Catalunya Ràdio

Àlex Gorina recorda que una bona pel·lícula també ho és per la seva banda sonora! Música mestre, comença "L'audiovisual"! T'escoltem els divendres a les 03.00 h de la matinada.

1221 - Especial Henry Mancini
0:00 / 0:00
1x
  • 1221 - Especial Henry Mancini

    El programa de bandes sonores dedica l'espai d'aquesta setmana al gran compositor Henry Mancini, de qui fa un parell de setmanes es va celebrar el centenari del naixement. Durant una hora escoltem gran part de les seves millors i més mítiques creacions: des de "La pantera rosa" o "Víctor Victòria" fins a "Xarada", "Dos a la carretera" i "Dies de vi i roses", passant per rareses excepcionals com "Sed de mal" , "Hatari" o "Darling Lili".

    Sat, 27 Apr 2024 - 56min
  • 1220 - Els quatre magnífics Franz Waxman, Bernard Herrmann, Jerry Goldsmith i James Horner ¿(capítol 25)

    Els 4 magnífics de "L'audiovisual", protagonistes de la temporada del programa de bandes sonores de Catalunya Ràdio, reuneixen avui un conjunt de bandes sonores insuperable. De Franz Waxman farem "Història d'una monja"; de Bernard Herrmann, "Psicosi"; de Jerry Goldsmith, un medley de "Gremlins-Exploradores-Baby", i, finalment, de James Horner, "Casper".

    Sat, 20 Apr 2024 - 55min
  • 1213 - Els quatre magnífics Franz Waxman, Bernard Herrmann, Jerry Goldsmith i James Horner (capítol 24)

    Nou espai dedicat als quatre magnífics de la música de cinema als quals dediquem la temporada. Aquesta setmana, els protagonistes són: "Tu marido... ese desconocido", de Franz Waxman; "Blue denim" i "Viaje al centro de la Tierra", de Bernard Herrmann; "Bajo el fuego" de Jerry Goldsmith, i "Braveheart", de James Horner.

    Sat, 13 Apr 2024 - 1h 01min
  • 1200 - Els quatre magnífics: Franz Waxman, Bernard Herrmann, Jerry Goldsmith i James Horner ¿(capítol 23)

    Una setmana més, el programa us aproxima al món creatiu, personalíssim i incomparable de la música per a cinema, a través de quatre de les figures essencials de l'especialitat. Aquesta setmana la selecció és imponent: de Franz Waxman, "Peyton Place" (Vidas borrascosas); de Bernard Herrmann, "Perseguit per la mort"; de Jerry Goldsmith, "Poltergeist", i de James Horner, "Llegendes de passió".

    Sat, 06 Apr 2024 - 1h 01min
  • 1199 - Especial Michael Nyman

    En aquest episodi, un especial de Michael Nyman, el mestre de la música minimalista al cinema, que el dia 23 de març va fer 80 anys. Un homenatge a la bellesa dels seus treballs més enllà de les col·laboracions amb el director Peter Greenaway. El programa permetrà descobrir les músiques de films com "Carrington", "Gattaca", "El marit de la perruquera" o "Wonderland", entre altres títols necessaris.

    Sat, 30 Mar 2024 - 54min
Show More Episodes