Nach Genre filtern

Siri og de gode hjelperne

Siri og de gode hjelperne

KLYNGE og Bauer Media

Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no Vil du annonsere i Siri og de gode hjelperne? Ta kontakt med henriette.seljom@bauermedia.no.

364 - Vorspiel med Fay Wildhagen & Adrian Sellevoll
0:00 / 0:00
1x
 • 364 - Vorspiel med Fay Wildhagen & Adrian Sellevoll

  Hvordan vurdere forfengelighet mot hygiene? Og hva gir deg selvtillit på date, når du er vant til å hente den fra flaska?

  I ukas vorspiel blir vi kjent med artister Fay & Adrian, og hjelper til med deres problemer. Har du et problem? Send det til oss på Siri@radionorge.no.

  Wed, 06 Dec 2023 - 21min
 • 363 - Torjus Tveiten & Tine Skolmen

  Kan du be henne ut én gang til? Må du, som er student, bli med på de voksnes julegavetradisjon? Og hvordan stopper du svigermor fra å komme på overnattingsbesøk?

  Dette og mer diskuteres når Tine & Torjus er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det inn til oss på Siri@radionorge.no.

  Fri, 01 Dec 2023 - 1h 02min
 • 362 - Vorspiel med Torjus Tveiten & Tine Skolmen

  Skal Tine gå mot egne språk-prinsipper for å få et koselig kallenavn som mormor? Og hvordan blir det egentlig med annenhver jul for Torjus, når den ene i paret har skilte foreldre?

  I vorspielet blir vi bedre kjent med ukas hjelpere, og løser opp i deres problemer. Har du et problem? Send det inn til oss på Siri@radionorge.no.

  Wed, 29 Nov 2023 - 24min
 • 361 - Marte Stokstad & Adam Schjølberg

  Skal du fortelle kjæresten din at eksen jobber på det nye kontoret? Hvor bastant skal du være på at mormor må feire jula med dere? Og må datteren din invitere den tidligere mobberen sin i bursdagen, for å ikke selv være en del av utestenging?

  Dette og mer diskuteres når komiker Adam & programleder Marte er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det til oss på Siri@radionorge.no.

  Fri, 24 Nov 2023 - 52min
 • 360 - Vorspiel med Marte Stokstad & Adam Schjølberg

  Skal Adams venner bli kjærestens venner? Og må prisen på julegavene til barna være helt rettferdig?

  I ukas vorspiel blir vi bedre kjent med komiker Adam & programleder Marte, og vi tar en runde på deres egne problemer. Har du et problem? Send det inn til oss på siri@radionorge.no.

  Wed, 22 Nov 2023 - 15min
Weitere Folgen anzeigen