Filtrar por género

Jari Sarasvuo podcast

Jari Sarasvuo podcast

Trainers' House

Jari Sarasvuo podcast keskiviikkoisin. Puhetta elämästä, ihmisyydestä, bisneksestä ja kaikesta muusta, mikä on elämässä tärkeää ja arvokasta.

50 - #44 – Kauden päätösjakso – Tekeekö koskaan mieli kostaa?
0:00 / 0:00
1x
 • 50 - #44 – Kauden päätösjakso – Tekeekö koskaan mieli kostaa?

  Jari Sarasvuo podcastin kauden päätösjaksossa puhutaan kostamisesta, katkeruudesta ja anteeksiannosta. Ihmisellä on perusluonteinen tarve kokea sosiaalinen maailmamme vakaaksi ja oikeudenmukaiseksi. Siksi hyvästä teosta on seurattava hyvä teko, pahasta paha. Kosto ei kuitenkaan ole oikeasti suloinen – monin tutkimuksin on osoitettu, että kostajat voivat jälkikäteen huonommin kuin ne, joilla ei ollut tilaisuutta kostaa. Tämän jakson myötä Jari Sarasvuo podcast jää määrittelemättömän pituiselle tauolle. Oikein hyvää kesää kaikille!

  Tutustu ja tilaa Fight Club: https://fightclub.fi

  Ilmoittaudu maksuttomaan verkkovalmennukseeni 30.6.2024: https://trainershouse.fi/jarinpelkovalmennus


  Wed, 19 Jun 2024 - 1h 02min
 • 49 - Tervetuloa mukaan maksuttomaan verkkovalmennukseeni sunnuntaina 30.6.2024

  Ilmoittaudu heti osoitteessa https://mojo.trainershouse.fi/jarinpelkovalmennus Mikä ihmeen Fight Club? Tutustu ja tilaa osoitteessa https://fightclub.fi

  Thu, 13 Jun 2024 - 04min
 • 48 - #43 – Kuinka hyvä olet vastustamaan houkutuksia?

  Mikä erottaa tavallisen tallaajan todellisesta mestarista? Se ei ole synnynnäinen lahjakkuus, ei onnenkantamoinen tai ulkoisten olosuhteiden suosio. Se on kyky vastustaa houkutuksia. Ne hiipivät luoksemme kuin ovelat varjot, kuiskaten korvaamme helppoja nautintoja ja välittömiä tyydytyksiä. Mutta totuuden tiellä ei ole oikoteitä. Houkutusten vastustaminen ei ole itsensä kiduttamista, se on itsensä vapauttamista. Se on valinta, joka tehdään uudestaan ja uudestaan, joka ikinen päivä. Kun maailma ympärilläsi hukkuu hedonismin huumaan, pysy valppaana ja päätä, mikä todella palvelee sinun parastasi. Elämä on sarja luopumisia, ja suurin luopuminen on luopuminen siitä illuusiosta, että nautinto ja onni ovat sama asia.

  Tutustu ja tilaa Fight Club osoitteessa fightclub.fi

  Wed, 12 Jun 2024 - 55min
 • 47 - #42 – Fight Club – Virtaa ja viisautta jokaiseen arkipäivääsi

  Kesän kunniaksi teimme erikoisjakson, jossa Jari kertoo sinulle rakkaudesta, eksistentialismista ja elinvoimasta sekä kutsuu sinut mukaan Fight Clubiin ohittamattomalla supertarjouksella. Kesäkuun 30. päivään kello 23.59 asti voit lunastaa itsellesi 3 kuukautta Fight Clubia vain hintaan 89 euroa (normaali hinta 49 euroa per kuukausi).

  Tutustu ja tilaa Fight Club osoitteessa https://fightclub.fi

  Fri, 07 Jun 2024 - 38min
 • 46 - #41 – Miksi ilo on tuottavuuden salaisuus?

  Kestävä tuottavuus ei synny kurinalaisuudesta, vaan ilosta. Kun teet innostavia juttuja innostavien ihmisten seurassa, saat vastineeksi energiaa, mikä puolestaan johtaa stressin vähenemiseen, parempaan palautumiseen ja tuottavuuden kasvuun.

  Ilo on polttoainetta, jolla inhimillisen kukoistuksen koneisto käy.

  Ulkoista myyntitapaamistenne sopiminen: trainershouse.fi/ignis  Wed, 05 Jun 2024 - 42min
Mostrar más episodios