Filtra per genere

George Buhnici | #IGDLCC

George Buhnici | #IGDLCC

George BUHNICI

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.

197 - ROMÂNII SE ÎNTORC ÎN ȚARĂ? EMIGRARE, IMIGRARE, DEZORIENTARE - MĂDĂLINA UCEANU #IGDLCC 196
0:00 / 0:00
1x
 • 197 - ROMÂNII SE ÎNTORC ÎN ȚARĂ? EMIGRARE, IMIGRARE, DEZORIENTARE - MĂDĂLINA UCEANU #IGDLCC 196
  Mon, 18 Sep 2023 - 2h 04min
 • 196 - UCRAINA, DUSTER EXPLODAT, FAKE NEWS LA BRAȘOV - RADU HOSSU TRĂIEȘTE PERICULOS. #IGDLCC 195
  Mon, 18 Sep 2023 - 3h 06min
 • 195 - POVESTEA “ELENEI” NU E UNICĂ. PSIHOLOGII ȘI POLIȚIȘTII TRAG SEMNALUL DE ALARMĂ #IGDLCC EXTRA

  Povestea ”Elenei” nu este unică.  Nu este singura persoană care a trecut prin aceste experiențe traumatizante. Tocmai de aceea am stat de vorbă cu psihologi și polițiști despre lucrurile pe care le putem face și ce se întâmplă în astfel de situații. Ne-a fost confirmat faptul că legislația este bine gândită și că oameni care se ocupă de cazurile precum ”Elena” sunt bine pregătiți și interesați să ajute. Problema cea mai mare este reticența victimelor în apelarea autorităților. Încrederea lor este scăzută, precum și teama de a fi expuse ori chiar rușinea celor întâmplate limitează această comunicare și deseori soluționare a problemelor.

  Mon, 7 Aug 2023 - 48min
 • 194 - CUM SE FURĂ SUFLETE TINERE CU ILUZII. POVESTEA “ELENEI” #IGDLCC SPECIAL x ANITP

  Traficul de persoane este un subiect complicat, și greu de explicat. Chiar și așa, povestea ”Elenei” este una care merită să fie spusă și mai mult decât atât, să servească ca inspirație pentru cei care se află în această situație sau au trăit prin așa ceva. Identiteatea ”Elenei” este protejată cu ajutorul Inteligenței Artificiale tocmai pentru că ne-am dorit să existe totuși o față care spune această poveste, și nu doar o umbră și o voce robotică, ca în reportajele clasice.

  Mon, 31 Jul 2023 - 1h 29min
 • 193 - CUM VORBIM CU UN COPIL - Masterclass cu Dumitru Borțun #IGDLCC 192
  Sun, 16 Jul 2023 - 55min
Mostra altri episodi