Filtra per genere

Fain & Simplu Podcast

Fain & Simplu Podcast

Mihai Morar

Mihai Morar prezintă Fain & Simplu. Podcast pentru minte, trup și suflet.

196 - UN TATĂ ÎȘI STRIGĂ NEDREPTATEA: VOR SĂ-L SCAPE PE UCIGAȘUL FIULUI MEU
0:00 / 0:00
1x
 • 196 - UN TATĂ ÎȘI STRIGĂ NEDREPTATEA: VOR SĂ-L SCAPE PE UCIGAȘUL FIULUI MEU

  ,,Fericirea noastră nu mai există.” Acestea sunt cuvintele lui Valentin Olariu, tatăl studentului ucis în accidentul provocat în august 2023, de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, la 2 Mai, în județul Constanța. Poți afla întreaga lui poveste și amănunte importante despre cazul care a zguduit România, joi, pe 11 aprilie, într-un podcast LIVE. Alătură-te și tu, la Fain & Simplu, misiunii noastre de a face România un loc mai sigur. Doar ÎMPREUNĂ putem schimba în bine un sistem judiciar care ucide și nedreptățește atât de mulți oameni nevinovați.

   Cazul celor doi tineri uciși în acest accident nu este unul izolat. Sunt numeroase cazuri în care șoferii aflați sub influența alcoolului și a drogurilor au omorât tineri nevinovați. Există un întreg lanț de corupție și nereguli nesancționate în cazul acestora: de la viteză, consum de droguri, fuga de la locul accidentului la amânări în timpul procesului și solicitări respinse. Altfel spus, victime nedreptățite care se confruntă zilnic cu ignoranța unui sistem menit să facă dreptate.
   
  Povestea lui Valentin Olariu merită auzită cu adevărat. E timpul s-o ducem mai departe, dacă ne dorim ca aceste tragedii să nu se mai repete. Pentru că ele ne învață o lecție importantă: doar uniți putem opri acest șir de suferințe inimaginabile pentru părinții care își pierd copiii pe șoselele din România. Altfel, riscăm să perpetuăm același ciclu nesfărșit de drame și infracțiuni grave.

  Fri, 12 Apr 2024
 • 195 - FABULOASA VIAȚĂ A LUI ILIE NĂSTASE: " ÎN ROMÂNIA SUNT SĂRAC" | Fain & Simplu cu Mihai Morar 188

  Rareori avem ocazia să spunem că viața bate filmul. Azi însă avem ocazia să auzim povestea fantastică a unui om care a cucerit lumea prin talentul și carisma lui și care a transformat sportul mondial. One of  kind... Ilie Năstase!
  Nasty, cum era alintat de o planetă întreagă în anii ’70, este cel care a adus spectacolul și banii în sport. Și nu doar în tenis. Pentru că precedentul creat de el într-un sport care încă nu depășea un interes nișat la finalul anilor ’60 a fost preluat și exportat în întreaga lume sportivă. Lumea a început să caute spectacolul, iar sponsorii... adevărații performeri și showmen. Și o dată cu ei, în sport au venit contractele purtătoare de sume colosale.
  După cei 24 de ani petrecuți în dreptunghiul magic de zgură sau iarbă, Nastase a schimbat iremediabil ideea de competiție sportivă. Iar tenisul a ajuns pe culmi pe care nu le visa înainte de apariția românului care are în palmares 7 Grand Slam-uri la dublu și 2 la simplu!
  Despre impactul major asupra sportului, asupra giganților Nike și Adidas, despre relația cu Ceaușescu și Țiriac, dar și despre unul din cele mai așteptate filme ale anului - Nasty – afli astăzi, într-o discuție cum nu e alta!
  Fain & Simplu te poartă prin vremurile romantice și tumultoase ale sportului, care au apus definitiv. Cel mai neconvențional număr 1 al tenisului mondial, Ilie Năstase, vine la Mihai Morar.

  Tue, 09 Apr 2024
 • 194 - O MINTE SCLIPITOARE. PETRA, EROINA NEVĂZĂTOARE: ”A VEDEA NU E O NEVOIE” | Fain & Simplu Podcast 187

  Petra Pintelei este tânăra care vorbește 6 limbi, face mișcare constant, muncește, iar o lege votată de Parlamentul European – căruia i s-a adresat - îi poartă numele. Și face toate fiind nevăzătoare.
  Românii au aflat de ea după ce a participat la X Factor. Și multora le-a fost greu să creadă  că Petra are acuitate vizuală de doar... 5%! Pe drept cuvânt, având în vedere cât de activă, prezentă și implicată este în societate. Mult peste nivelul celor care nu au nicio dizabilitate pe care să dea vina pentru inactivitatea lor. Departe de a se considera un super erou, Petra ne dezvăluie că principalul motor pentru energia care o caracterizează este nevoia de a fi văzută, acceptată, integrată. Chiar mai mult decât nevoia de a vedea. Iar asta este principala problemă cu care se confruntă persoanele cu dizabilități. Aceea că doresc să fie active, să muncească, să li se permită să se implice. Nu au nevoie de milă, nu caută segregarea. În podcastul de astăzi vorbim despre adevărurile incomode, poate, vizavi de felul în care privim semenii noștri cu dizabilități. Despre adevăratele lor vise, realitatea la care sunt expuși și, cel mai important, cum putem să facem o lume mai bună pentru noi toți.
  Urmează podcastul care face lumină într-o lume în care degeaba vedem, dacă nu știm să privim.
  Urmează Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Tue, 02 Apr 2024
 • 193 - ACEST PODCAST TREBUIE ASCULTAT DE FIECARE FEMEIE. ANNA LESKO | Fain & Simplu cu Mihai Morar 186

  Marcăm luna femeii cu ambasadoarea eleganței și naturaleții – Anna Lesko - vedeta care își asumă mândră atât frumusețea, cât și puterea interioară care caracterizează femeile. 
  Cei care nu o cunosc, vor descoperi, cu surpriză poate, că în spatele imaginii senzuale, perfecte pentru showbiz, se află o femeie extrem de puternică, plină de inițiativă și atitudine. O personalitate care i-a și speriat pe unii bărbați, cum ne mărturisește chiar Anna. Iar marele atu al femeii este exact puterea de a îmbina armonios atributele feminității. În așa fel încât să fii și parteneră egală, dar și gheișă, în cuplu. În același timp, domnilor, fiți bărbați!...  ne cere zâmbind una dintre cele mai sexy vedete care au marcat scena din România.
  O discuție foarte naturală, în care Anna mărturisește care au fost cauzele eșecurilor ei în dragoste, cu cine este în relația perfectă azi, dar și... cum o poți cuceri.
  Nu rata confesiunea Annei Lesko!
  La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 28 Mar 2024
 • 192 - FAMILIA THEO ROSE & ANGHEL DAMIAN: „VOM FI CINCI. NOI DOI ȘI 3 COPII.” | Fain & Simplu Podcast 185

  Super cuplul care a fermecat România își dezvăluie cele mai intime momente în fața lui Mihai Morar. Theo Rose și Anghel Damian vorbesc deschis despre provocările prin care trec două vedete devenite părinți. 
  La doar 26 de ani, Theo Rose e cunoscută de o țară întreagă. Azi ne spune care au fost cele mai delicate momente din cariera ei care a început încă de la 13 ani! Ce opțiuni regretă și cum i-au influențat ele parcursul pe scena muzicală românească. Jumătatea ei, Anghel Damian, mărturisește la ce a fost nevoit să renunțe după nașterea copilului lor, dar și secrete din culisele unuia dintre cele mai apreciate seriale românesti – Clanul.
  Descoperă oamenii din spatele profesioniștilor aflați în lumina reflectoarelor, astăzi, la Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 21 Mar 2024
Mostra altri episodi