Podcasts by Category

Fain & Simplu Podcast

Fain & Simplu Podcast

Mihai Morar

Mihai Morar prezintă Fain & Simplu. Podcast pentru minte, trup și suflet.

186 - MEDICUL CARE ARE CURAJUL SĂ ARATE PERICOLUL OPERAȚIILOR ESTETICE! DR. OANA SPÂNU | Fain & Simplu 179
0:00 / 0:00
1x
 • 186 - MEDICUL CARE ARE CURAJUL SĂ ARATE PERICOLUL OPERAȚIILOR ESTETICE! DR. OANA SPÂNU | Fain & Simplu 179

  Acest episod este ghidul tău sincer de sănătate a pielii la orice vârstă. Mai mult decât atât, este o discuție asumată despre operații estetice, botox, soluții injectabile pentru ,,slăbit”, cancer de piele, dar și alte mituri despre frumusețe. Invitata acestui episod este Oana Spânu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți în dermatologie din România.  Dr. Oana Spânu, un om al excelenței, este, poate, unul dintre puținii medici dermatologi care reușește să încurajeze naturalețea într-o lume a filtrelor. Ea ne va răspunde la marile dileme care ne afectează în mod drastic nu numai sănătatea pielii, ci și starea emoțională: Ce mai înseamnă astăzi a te simți bine în pielea ta? Putem opri îmbătrânirea? Care este pericolul trendurilor asupra sănătății noastre mintale? 
  Ea ne va spune, de altfel, care sunt secretele unei rutine eficiente de îngrijire, cât de mult ne afectează zahărul, alcoolul și lactatele sănătatea pielii, dar și care sunt factorii care provoacă cancerul de piele. Descoperă care sunt miturile despre frumusețe care nu numai că ne fac să pierdem resurse materiale, ne scad încrederea în sine, dar ne și îmbătrânesc prematur!

  CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:
  •Cum să îți construiești o rutină de skincare eficientă și benefică pentru tipul tău de ten.
  •De ce nu ai nevoie, de fapt, de foarte multe produse cosmetice.
  •Cât de mult influențează alimentația sănătatea tenului.
  •Cum poți trata acneea, cicatricile post-acneice, dar și alte afecțiuni ale pielii.
  •Cum să folosești corect produsele cu SPF pentru a preveni problemele cutanate. 
  •Ce greșeli să eviți atunci când alegi intervențiile chirurgicale minim invazive.
  •Cum să obții un aspect mai întinerit al pielii, mai luminos și mai hidratat, fără operații estetice, doar cu ajutorul procedurilor pe bază de laser.

  Mon, 19 Feb 2024
 • 185 - CUM VINDECI BOLILE SUFLETULUI. GHIDUL INCONȘTIENTULUI, CU LAVINIA BÂRLOGEANU.| Fain & Simplu 178

  Cauți cheia existenței tale? Nu rata lecția de viață expusă de profesor doctor Lavinia Bârlogeanu.
  Viața noastră cotidiană este oglinda celei psihice. Iar aceasta este un labirint în care, fără reperele corecte, ne putem pierde pentru totdeauna. În centrul acestui labirint se află sufletul nostru. Un concept poate surprinzător la un psiholog. Cum sunt multe pe care le poți găsi în cartea ei Rătăciți în labirint. Însă această fărâmă de energie universală, divină pentru unii, este cea care ne face să fim și să ne comportăm cum o facem. 
  Învață-i regulile de bază pentru a nu rămâne pierdut în labirint.
  Astăzi, la Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 15 Feb 2024
 • 184 - SÂNZIANA NEGRU: DE LA PLÂNS LA SIMPLU. AȘA CUM NU A VĂZUT-O NIMENI LA TV & INSTA | Fain & Simplu 177

  A câștigat America Express, iar asta i-a schimbat viața. În ce fel, afli astăzi, la Fain & Simplu.
  Sânziana Negru este unul dintre primii creatori de content online din România. Însă prezența ei în prim planul presei a fost una discretă până la marea finala a celei mai urmărite emisiuni din țară: după câștigarea America Express, viața Sânzianei a intrat în atenția tuturor. Și nu mereu într-un mod pozitiv. Cine este cu adevărat Sânziana Negru, dincolo de ‚fosta prietenă a lui Smiley’, afli astăzi, într-un dialog dezarmant de sincer cu Mihai Morar. 
  La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 08 Feb 2024
 • 183 - SECRETELE LONGEVITĂȚII. CUM PRELUNGIM VIAȚA NOASTRĂ ȘI A BUNICILOR NOȘTRI? | Fain & Simplu 176

  Într-o lume în care ne lipsesc tot mai acut reperele care să ne ghideze, ca neam, ignorăm 3.7 milioane de români care au cel mai mare dar: al cunoașterii. Este vorba de vârstnicii noștri.
  Fundația Regală Margareta a României a demarat un real proiect de țară. Centre de voluntariat în care seniorii lucrează alături de copiii din mediile defavorizate. Reintegrarea socială a primilor oferă astfel dragostea și atenția de care micuții sunt privați. Proiectul Generații este cel care a adus în atenția societății nevoile românilor ieșiți la pensie: implicarea socială, socializarea, asumarea unui rol activ în societatea căreia îi pot fi mai mult decât utili, mai departe. 
  Privește și tu bătrânețea cu alți ochi! Pentru că, așa cum declara Profesor Doctor Luiza Spiru, ea nu există ca vârstă. Există ca atitudine și conjunctură socială. Și poate fi combătută cu succes prin reintegrarea socială a celor care pot deveni, din cetățeni ignorați, mentorii unei societăți.
  Află cum ne putem construi împreună o societate mai bună. 
  La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.


  Mon, 05 Feb 2024
 • 182 - PODCASTUL ÎMPĂCĂRII DUPĂ 20 DE ANI. HUIDU ȘI MORAR: PRIMA ÎNTÂLNIRE FAȚĂ ÎN FAȚĂ | Fain & Simplu 175

  Azi ai ocazia să călătorești în trecut. În vremea de aur a presei românești, în perioada când o emisiune precum Cronica Cârcotașilor năștea cutremure în cele mai înalte cercuri ale politicii.
  Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat tonul unei industrii. Tot el este omul care a ținut capul de afiș în două accidente teribile, care i-au marcat viața în mai puțin de un an. Astăzi, mai matur, dar deloc mai puțin acid, își spune povestea lui Mihai Morar. Care sunt cele mai picante momente din România anilor 2000. Care este cel mai mare regret. Cum și-a revenit dintr-o coma unde avea mai puțin de 10% șanse să își mai revină. 
  Urmează podcastul care îți dezvăluie ce a facut Șerban Huidu după accidentul auto în care a fost implicat și care a curmat viața a 3 oameni.
  Urmează Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 01 Feb 2024
Show More Episodes