Nach Genre filtern

Fain & Simplu Podcast

Fain & Simplu Podcast

Mihai Morar

Mihai Morar prezintă Fain & Simplu. Podcast pentru minte, trup și suflet.

84 - MANUAL PENTRU DETOX SUFLETESC. TUKARAM, DISTRUGĂTORUL DE MITURI ȘI EGO. | Fain & Simplu Podcast 077
0:00 / 0:00
1x
 • 84 - MANUAL PENTRU DETOX SUFLETESC. TUKARAM, DISTRUGĂTORUL DE MITURI ȘI EGO. | Fain & Simplu Podcast 077

  Câți dintre noi nu visăm să ne reinventăm? Sa ne schimbăm viața și să putem spune că trăim, cu adevărat? Paul Tukaram ne spune astăzi ce presupune asta și cât de simplu este să începem.

  Într-o lume tot mai lipsită de repere corecte, în care incertitudinea și stresul ne subminează orice succes, există voci care ne readuc aminte de ceea ce este esențial: să îți asculți corpul, să experimentezi, să decizi pentru tine ce e bine și ce nu. Iar asta te poate ajuta să te trezești la timp și să nu îți irosești viața.

  Un dialog cât o redeșteptare, astăzi, la Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 07 Jul 2022
 • 83 - PRIMUL PODCAST CU CARLA’S DREAMS, OMUL. | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 076

  Un dialog în care Carla’s îi dezvăluie lui Mihai Morar cine este omul din spatele celui mai de succes proiect muzical românesc.

  Adorat de zeci de mii de fani, dar anonim. Figură reconoscibilă peste tot, dar fără să îi știm trăsăturile. Cine este omul din spatele Carla’s Dreams, proiectul muzical cel mai bine reprezentat în topurile muzicii românești? 
  Mihai Morar duce astăzi primul dialog cu omul din spatele artistului, în cel mai neconvențional podcast Fain și Simplu.

  Thu, 23 Jun 2022
 • 82 - CAMPIONII NEVĂZĂTORI CARE TE ÎNVAȚĂ SĂ VEZI … VIAȚA. | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 075

  Știm deja că nu toți super eroii poartă mască. Iar cei doi aflați astăzi în dialog cu Mihai Morar nici măcar nu văd! Și totuși, poveștile lor sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. 

  Atunci când afli că români care au 1% sau mai puțin din capacitatea noastră vizuală fac performanță internațională la escaladă, sau au ca țintă cele 7 vârfuri cele mai înalte ale lumii, înțelegi că barierele sunt doar în mintea noastră.

  Și pentru că performanța presupune disciplină în tot și toate, Nestle a a venit în ajutorul tuturor cu Veggie Porția. Despre proprietățile și beneficiile ei, ca și despre provocările prin care trec nevăzători care performează în domenii unde mulți ne temem să facem chiar și primul pas, aflăm astăzi, la Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

  Mon, 20 Jun 2022
 • 81 - POVESTEA DE DRAGOSTE A ANULUI. MIRA ȘI LEVI: “NE SPUNEM SOȚ ȘI SOȚIE” | Fain & Simplu Podcast 074

  Levi și Mira vorbesc astăzi cu Mihai Morar despre provocările prin care trece un cuplu tânăr și activ, dar și despre conexiunea lor specială.

  Ea este una dintre artistele aflate pe val astăzi în industria românească. El, una dintre rachetele care propulseaza artiștii în industria mare. Totuși, relația dintre ei nu este una profesională, ci una de suflet. S-au descoperit întâmplător pe social media, iar conexiunea menatală fantastică dintre ei i-a facut să treacă peste rutina de muncă, să uite orele în care stăteau de vorbă și să ajungă, cum Mira dezvăluie, o familie.

  Despre felul în care și-au construit o rutină împreună, despre importanța timpului și despre realitățile unor oameni care alcătuiesc industria muzicală aflăm astăzi, la Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 16 Jun 2022
 • 80 - "NOI SUNTEM PE VECHIUL PARENTING". LAURA COSOI, TREI NAȘTERI NATURALE | Fain & Simplu Podcast 073

  Un podcast cu Laura Cosoi, înregistrat cu puțin timp înainte de a treia naștere naturală. De altfel, ’natural’ este cuvântul care definește această conversație, dar și viața actriței, relația cu soțul și modul cum își crește copiii.

  Pentru mulți, este fata frumoasă din serialul La bloc. Însă Laura este departe de personajul pe care l-a întruchipat perfect și cu care mulți au confundat-o. Ni se dezvăluie ca o femeie împlinită, ale cărei opțiuni sunt naturale, normale, contrastând cu lumea reflectoarelor. ’Nu am vrut niciodată să fiu actriță’, ’eu sunt mai primitivă’, se autocaracterizează ea cu sinceritate.

  Un dialog filmat într-o superbă locație la doar 15 minute de București, Liziera de Lac, orășelel de case’  unde opțiunea unui trai mai aproape de natură se îmbină cu facilitățile moderne.

  Thu, 09 Jun 2022
Weitere Folgen anzeigen