Nach Genre filtern

Fain & Simplu Podcast

Fain & Simplu Podcast

Mihai Morar

Mihai Morar prezintă Fain & Simplu. Podcast pentru minte, trup și suflet.

175 - PATAPIEVICI : MANUALUL SUFLETULUI, PARTEA NEVĂZUTĂ CARE NE DECIDE VIAȚA. | Fain & Simplu 168
0:00 / 0:00
1x
 • 175 - PATAPIEVICI : MANUALUL SUFLETULUI, PARTEA NEVĂZUTĂ CARE NE DECIDE VIAȚA. | Fain & Simplu 168

  Paradisul există. Și, deși l-am pierdut, este ținta noastră supremă. Căci regăsirea lui înseamnă regăsirea noastră ca oameni. Înseamnă întoarcerea acasă.
  Pe scena Ateneului Român, Horia Roman Patapievici ne poartă pe undele filosofiei deloc abstracte, ci aplicate nouă, tuturor: care este scopul suprem al oamenilor? Cum am ajuns să uităm de suflet și să ne preocupăm azi doar de  trup?
  Participă la un dialog de excepție între Horia Roman Patapievici și Mihai Morar.
  La Fain & Simplu.

  Thu, 07 Dec 2023
 • 174 - DOLIUL ȘI SUPER PUTEREA IULIANEI TUDOR. PRIMUL INTERVIU DUPĂ CE ȘI-A PIERDUT MAMA. | Fain & Simplu 167

  De un sfert de secol, Iuliana Tudor este etalonul succesului la Televiziunea Națională. Astăzi ne dezvăluie de ce nu se mai regăsește în grila TVR și care îi spun planurile de viitor.
  În plin doliu după pierderea mamei, Iuliana ne vorbește despre ceea ce contează cu adevărat în viață, care au fost reperele care au transformat-o în omul de astăzi și cum se pot folosi de ele atât noii artiști populari cât și românii, în general, pentru a-și păstra identitatea. Subiecte surprinse și în proaspăt lansata ei carte: Fericirea nu costă nimic. 
  Descoperă povestea unei adevărate doamne, ambasadoare a decenței și culturii românești.
  La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 30 Nov 2023
 • 173 - CELE MAI GRELE ÎNTREBĂRI PENTRU CEL MAI ASCULTAT PĂRINTE DIN ROMÂNIA. PR. NECULA. | Fain & Simplu 166

  Părintele Necula și Mihai Morar vin în premieră în fața românilor din Republica Moldova, pe scena Palatului Naţional “Nicolae Sulac” din Chișinău.
  Profesor doctor Constatin Necula sau, cum îl știe o țară întreagă, părintele Necula, ne vorbește astăzi despre cele mai arzătoare întrebări ale noastre: cui îi este rezervat Raiul și cât de greu este să redevenim simpli și sinceri cu noi și cu ceilalți?
  Urmăreste o dezbatere de suflet, în premieră la Chișinău!
  La Fain & Simplu.
  Cu Mihai Morar.

  Thu, 23 Nov 2023
 • 172 - MEDICII CARE ÎȚI CITESC MINTEA: “BOLILE MOMENTULUI VIN DIN CREIER!” CUM LE VINDECI? | Fain & Simplu 165

  Alina Robu și Diana Nemeș îi prezintă lui Mihai Morar știința viitorului.
  Brain mapping, neurofeedback, neuroștiința. Concepte desprinse dintr-un film? Nicidecum. Sunt practicile pe care cei de la Institutul BrainMap Neuroscience le aplică din 2019 pentru a identifica și trata autismul, ADHD, depresia, insomniile, burn out-ul și alte tulburări neurologice.
  Descoperă și tu cum funcționează știința viitorului, azi, la Fain & Simplu!
  Cu Mihai Morar.

  Tue, 21 Nov 2023
 • 171 - DRAGOȘ PĂTRARU. CUM SĂ DRESEZI CIMPANZEUL ASCUNS ÎN TINE? 🦧 | Fain & Simplu cu Mihai Morar 164

  Un episod-enciclopedie care îți va dezvălui lecții esențiale din cele mai importante domenii de viață: dezvoltare personală, relații, nutriție și sport, psihologie, funcționarea minții umane, educație, evoluție profesională și financiară.

  Omul care nu s-a oprit niciodată din învățat vine astăzi la Fain & Simplu și ne împărtășește principiile care l-au ghidat spre succes. Dragoș Pătraru este moderatorul late-night show-ului Starea Nației, emisiune pamflet ce ironizează, în principal, politicienii, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, scriitor și prezentator TV. După una dintre cele mai mari transformări ale vieții sale, Dragoș vorbește cu sinceritate despre deciziile care i-au dat curajul de a-și înfrunta dependențele și de a-și schimba în mod radical stilul de viață.

  Descoperă poveștile savuroase ale unei minți fascinante, extrem de bine structurate, care ne învață cum să ne bucurăm de cel mai mare lux al lumii de azi: a câștiga timp pentru propria fericire!

  Thu, 16 Nov 2023
Weitere Folgen anzeigen