Filtrar por género

Fain & Simplu Podcast

Fain & Simplu Podcast

Mihai Morar

Mihai Morar prezintă Fain & Simplu. Podcast pentru minte, trup și suflet.

189 - PODCASTUL GENERAȚIEI DE AUR 🇷🇴⚽️ AMINTIRI ”PIELE DE GĂINĂ” CU MR ILIE DUMITRESCU | Fain & Simplu 182
0:00 / 0:00
1x
 • 189 - PODCASTUL GENERAȚIEI DE AUR 🇷🇴⚽️ AMINTIRI ”PIELE DE GĂINĂ” CU MR ILIE DUMITRESCU | Fain & Simplu 182

  În ajunul Euro 2024, la care suntem calificați, Ilie Dumitrescu ne face să retrăim cele mai aprinse momente ale fotbalului românesc.
  30 de ani au trecut de la cel mai frumos meci de fotbal al naționalei. Victoria cu 3-2 din optimile mondialului american în fața vicecampioanei mondiale, marea Argentina, condusă din teren de unicul Maradona! O viață de om, în care românii au așteptat să trăiască iar, în stradă, bucuria incomparabilă a unui succes major în sportul rege. Azi, în ajunul unui nou turneu final unde naționala se regăsește la start, prefațăm Euro 2024 cu filmul Hai România!, povestea unicei Generații de Aur. Momentele neștiute din lotul condus de Anghel Iordănescu și Gheorghe Hagi, cel care a triumfat în fața lui Maradona, dar și atmosfera de la Steaua, campioana Europei în 1986, sunt povestite azi de cel care în 1994 devenea el mai scump transfer din fotbalul nostru – Ilie Dumitrescu. Cumpărat de Tottenham Hotspurs pentru 4,3 milioane de dolari, exact cu 30 de ani înainte ca Radu Drăgușin să stabilească un nou record, semnând cu același club!
  Un interviu cu cel care a împământenit termenul Mister în fotbalul autohton, care ne spune ce șanse reale avem să reajungem în fotbalul mare și care e atmosfera în cluburile de top ale lumii.  Un podcast care te va face să te uiți din nou la rezumatele celor mai bune momente ale României la turneele finale. Și să aștepți evoluția băieților lui Edi Iordănescu și Ianis Hagi la Euro 2024.
  Hai România! La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 29 Feb 2024
 • 188 - ”MÂNCAREA FAKE DISTRUGE CREIERUL!” NUTRIȚIE PENTRU UN TRUP FAIN ȘI O MINTE BRICI | Fain & Simplu 181

  Cine mai privește astăzi mâncarea drept hrană? Am uitat meniul de la bunici, am fost fermecați de feluri cât mai exotice, ne-am lăsat derutați de ofertele din magazine. Și am ajuns să ne mințim astăzi că mâncăm, deși nu știm cu adevărat ce introducem în organism.
  Aurelian Vasile se caracterizează drept naturopat. Iar calea aleasă de el este cea adevarului. Ce punem în farfurie, dincolo de arome și E-uri? Mâncăm, cu adevărat, sau ingerăm compuși chimici toxici? Programul dezvoltat de el pe Aurelianvasile.ro – Rebuilt, ne întoarce la origini și ne reînvață un gest uitat din copilărie: să ne hrănim.
  Pentru că mâncarea și gătitul pentru tine și pentru ai tăi reprezintă unul dintre cele mai importante și mai frumoase gesturi pe care, azi, le-am uitat.
  Urmează podcastul după care nu vei mai privi niciodată la fel ceea ce mănânci.
  Urmează Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Tue, 27 Feb 2024
 • 187 - “NU CREDEAM SĂ TRĂIESC DIN NOU MAREA IUBIRE” DRAGOSTE DUPĂ TRAGEDIE. ADRIAN ȘI ANCA SÎNĂ | Fain & Simplu 180

  Acest episod este un manifest pentru relații. Descoperă istoria unei iubiri care a avut capacitatea să salveze, să vindece, să confere sens și putere interioară în cele mai grele momente ale vieții. După 13 ani de relație și 6 copii, cuplul Anca Serea & Adi Sînă vin la Fain & Simplu și ne dezvăluie ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice.

  Cum a întâlnit Anca Serea o ,,mare dragoste” atunci când se aștepta cel mai puțin, cum a devenit aceasta ,,marea ei salvare”, cum depășeșc conflictele în cuplu și cum au transformat diferențele dintre cei doi într-o resursă prețioasă a relației lor, ne spun chiar ei. Urmează cel de-al șaptelea copil în tabloul de familie? De ce au ales să rămână o familie tradițională? Care a fost cea mai intensă și memorabilă perioadă a relației lor? Care este cea mai prețioasă lecție din viața unei mame-eroine, care nu obosește niciodată? Și, nu în ultimul rând, cum a cucerit-o Adi Sînă pe cea mai frumoasă femeie din România?

  CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

  ·         Cât de importantă e iubirea în momentele de cumpănă ale vieții și cum te poate salva ea.

  ·         Care sunt valorile și principiile unei familii autentice și puternice, capabile să depășească orice obstacol.

  ·         Cum depășesc cei doi provocările unei familii cu 6 copii.

  ·         De ce, uneori, e esențial să-ți dai timp și de ce această alegere îți poate schimba complet cursul vieții.

  ·         De ce să nu cauți perfecțiunea în relații și cum să depășești conflictele cu multă înțelepciune, blândețe și acceptare.

  ·         Cât de mult contează ca în momentele în care simți că ți-ai pierdut sensul, să-ți construiești, prin propria voință, propriul sens.

  ·         Cât de frumos se conturează iubirea, chiar dacă doi oameni au personalități și caractere diferite.

  ·         Ce te învață momentele de gelozie într-o relație și cum le poți depăși, printr-o profundă maturizare emoțională.

  ·         De ce fiecare dintre noi ne putem accesa resorturile interioare pentru a depăși orice problemă cu care ne confruntăm în viață.

  Thu, 22 Feb 2024
 • 186 - MEDICUL CARE ARE CURAJUL SĂ ARATE PERICOLUL OPERAȚIILOR ESTETICE! DR. OANA SPÂNU | Fain & Simplu 179

  Acest episod este ghidul tău sincer de sănătate a pielii la orice vârstă. Mai mult decât atât, este o discuție asumată despre operații estetice, botox, soluții injectabile pentru ,,slăbit”, cancer de piele, dar și alte mituri despre frumusețe. Invitata acestui episod este Oana Spânu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți în dermatologie din România.  Dr. Oana Spânu, un om al excelenței, este, poate, unul dintre puținii medici dermatologi care reușește să încurajeze naturalețea într-o lume a filtrelor. Ea ne va răspunde la marile dileme care ne afectează în mod drastic nu numai sănătatea pielii, ci și starea emoțională: Ce mai înseamnă astăzi a te simți bine în pielea ta? Putem opri îmbătrânirea? Care este pericolul trendurilor asupra sănătății noastre mintale? 
  Ea ne va spune, de altfel, care sunt secretele unei rutine eficiente de îngrijire, cât de mult ne afectează zahărul, alcoolul și lactatele sănătatea pielii, dar și care sunt factorii care provoacă cancerul de piele. Descoperă care sunt miturile despre frumusețe care nu numai că ne fac să pierdem resurse materiale, ne scad încrederea în sine, dar ne și îmbătrânesc prematur!

  CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:
  •Cum să îți construiești o rutină de skincare eficientă și benefică pentru tipul tău de ten.
  •De ce nu ai nevoie, de fapt, de foarte multe produse cosmetice.
  •Cât de mult influențează alimentația sănătatea tenului.
  •Cum poți trata acneea, cicatricile post-acneice, dar și alte afecțiuni ale pielii.
  •Cum să folosești corect produsele cu SPF pentru a preveni problemele cutanate. 
  •Ce greșeli să eviți atunci când alegi intervențiile chirurgicale minim invazive.
  •Cum să obții un aspect mai întinerit al pielii, mai luminos și mai hidratat, fără operații estetice, doar cu ajutorul procedurilor pe bază de laser.

  Mon, 19 Feb 2024
 • 185 - CUM VINDECI BOLILE SUFLETULUI. GHIDUL INCONȘTIENTULUI, CU LAVINIA BÂRLOGEANU.| Fain & Simplu 178

  Cauți cheia existenței tale? Nu rata lecția de viață expusă de profesor doctor Lavinia Bârlogeanu.
  Viața noastră cotidiană este oglinda celei psihice. Iar aceasta este un labirint în care, fără reperele corecte, ne putem pierde pentru totdeauna. În centrul acestui labirint se află sufletul nostru. Un concept poate surprinzător la un psiholog. Cum sunt multe pe care le poți găsi în cartea ei Rătăciți în labirint. Însă această fărâmă de energie universală, divină pentru unii, este cea care ne face să fim și să ne comportăm cum o facem. 
  Învață-i regulile de bază pentru a nu rămâne pierdut în labirint.
  Astăzi, la Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

  Thu, 15 Feb 2024
Mostrar más episodios