Filtra per genere

Kick-off met Valentijn Driessen

Kick-off met Valentijn Driessen

De Telegraaf

De scherpste voetbalanalyses met een flinke dosis humor. Met Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee. Elke maandag en vrijdag een nieuwe aflevering.

359 - ‘Wim Jonk is na Jan Smit de volgende die sneuvelt bij FC Volendam’
0:00 / 0:00
1x
 • 359 - ‘Wim Jonk is na Jan Smit de volgende die sneuvelt bij FC Volendam’

  In de nieuwste Kick-off alles over het afgelopen Eredivisieweekend. Met een negatieve hoofdrol voor scheidsrechter Allard Lindhout zeggen Mike Verweij en Valentijn Driessen tegen Pim Sedee. Driessen is trouwens niet onder de indruk van Chuba Akpom, terwijl hij toch wéér het net wist te vinden. Ook een geweldige omhaal bij Manchester United komt aan bod. Verder uiteraard een vooruitblik op een cruciaal weekje Europees voetbal. Driessen en Verweij zien Feyenoord en PSV er met de overwinning vandoor gaan, thuis tegen Atletico Madrid en uit hij Sevilla.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Mon, 27 Nov 2023
 • 358 - ‘West Ham meldt zich voor Steven Bergwijn’

  In een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee de eenvoudige overwinning van het Nederlands Elftal op Gibraltar. De blik gaat richting het EK, welke spelers gaan er mee naar Duitsland en wie niet? De Eredivisie gaat weer beginnen. PSV speelt uit tegen FC Twente en mist vermoedelijk Joey Veerman, terwijl Noa Lang weer terugkeert in de wedstrijdselectie. Ajax krijgt hekkensluiter Vitesse op bezoek en Feyenoord speelt uit tegen stadgenoot Excelsior. Daarnaast heeft Mike nieuws over eventuele uitgaande transfers van Ajax, zo is er interesse in aanvoerder Steven Bergwijn. Verder in Kick-Off: kritiek op Jordan Henderson, chaos bij Brazilië - Argentinië en een oud-Ajacied moet de bak in.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Fri, 24 Nov 2023
 • 357 - Opvallend: dit gebeurde na EK-kwalificatie in kleedkamer Oranje

  In een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee de geagiteerde reactie van Wout Weghorst na het bereiken van het EK. Ierland werd met 1-0 verslagen. De spits vindt dat de media zich te negatief uitlaten. Terecht? Driessen is er uitgesproken over. Verder spreekt Verweij over de aandeelhoudersvergadering van Ajax. Michael van Praag sprak zalvende woorden over de aanwinsten van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat. ,,Gek dat hij daar de vergelijking met Litmanen maakte,’’ aldus de Ajax-volger van de Telegraaf. Ook in Kick-off: vieze stadions, Sturing mag het gaan doen en lof voor Stefan de Vrij.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Mon, 20 Nov 2023
 • 356 - ‘Verdediging Oranje lijkt wel een ouderenpartij’

  In weer een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee de staat van Oranje. Het regent afmeldingen. Het geeft nieuwe spelers een kans zich voor het EK in de kijker te spelen. Ook gaat het over de schorsing van Marc Overmars. Welke steken heeft Ajax laten vallen? Verder in Kick-off: Vitesse scheert langs rand van de afgrond, en Volendam dupe van beleid KNVB.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Fri, 17 Nov 2023
 • 355 - 'Brobbey kan er niets aan doen dat hij midden in FC Knudde staat'

  In weer een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee het afgelopen weekend. Wie is er beter: Feyenoord of PSV? Op welke positie moet Ajax zich versterken? En wie moet Cocu opvolgen bij Vitesse? Het komt allemaal aan bod. Verder uiteraard een blik over de grenzen, en Oranje maakt zich op voor laatste EK-kwalificatieduels.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Mon, 13 Nov 2023
Mostra altri episodi