Podcasts by Category

MladýPodnikatel.cz

MladýPodnikatel.cz

Jiří Rostecký

Podcast Mladý podnikatel nabízí stovky rozhovorů s úspěšnými podnikateli, zkušenými manažery, freelancery, odborníky, specialisty na osobní rozvoj a s mnoha dalšími osobnostmi. Všechny rozhovory najdete najdete i jako video na www.mladypodnikatel.cz. Moderátorem a zakladatelem podcastu je Jiří Rostecký. Pamatujte prosím, že všechna doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné v našich podcastech je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o rady nebo doporučení z naší strany. Více zde: http://bit.ly/MPupozorneni

1361 - Buduje vlastní nástroj pro podnikatele. Co měl udělat jinak? | Petr Macek (Caflou)
0:00 / 0:00
1x
  • 1361 - Buduje vlastní nástroj pro podnikatele. Co měl udělat jinak? | Petr Macek (Caflou)

    Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Wed, 15 May 2024 - 44min
  • 1360 - Průzkum mezi 120 copywritery: S čím se na trhu potýkají? | Jan Dobisík

    V dnešním rozhovoru se podíváme do sféry copywriterů. Student Univerzity Karlovy Jan Dobisík v rámci své diplomové práce vytvořil průzkum mezi 120 copywritery, z nichž 74 podniká na volné noze. Ptal se jich mj. na to, jak práci copywritera vnímají, jak se sebevzdělávají, jak pracují nebo jak přistupují k umělé inteligenci. Honzu jsem pozval do rozhovoru, aby nám výsledky svého průzkumu představil blíže. Co se dozvíte? - Jak se pracuje českým copywriterům? - Jak na sobě pracují a jak se vzdělávají? - Jak se stát v Česku copywriterem? - Co je nejvíce trápí na jejich práci? - Kdo je typickým českým copywriterem? - Jak přistupují k umělé inteligenci? - A mnoho dalšího. Video rozhovoru najdete zde: Rozhovor je určen speciálně pro naše předplatitele. V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek pište na predplatne@mladypodnikatel.cz. Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Tue, 14 May 2024
  • 1359 - I kamenné prodejny jde dělat jinak. Jak díky nim rostou Koupelny Syrový? | Matouš Syrový

    Matouš Syrový ve 23 letech převzal firmu po otci, dostal ji z dluhů a postavil ji zpět na růstovou trajektorii. Dnes mají Koupelny Syrový roční tržby 100 milionů korun a pro své zákazníky navrhují koupelny ma míru, vytváří jejich 3D návrhy, dělají obklady a zrcadla a provozují také 4 koupelnová studia. Před několika týdny otevřeli čtvrté v Praze a podle Matouše Syrového to firmu výrazně posunulo a chystá tam otevřít další. Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium (Sponzorováno) Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Mon, 13 May 2024 - 1h 02min
  • 1358 - Přežili, protože to nezavřeli. Jak Alex Ilyash poráží konkurenci a řídí dvě firmy najednou

    Mým dnešním hostem je už potřetí Alex Ilyash, se kterým si budeme povídat o dvou firmách, které řídí a které mu teď rostou pod rukami. To první je rezervační systém hotelů Davinci, který založil v roce 2016. Před covidem v něm pracovalo 40 lidí, dnes pouze 8. Firma krizi málem nepřežila, ale jak se dozvíte, díky tomu, že se nezavřela, si získala velmi zajímavou pozici na trhu a letos se chce dostat na předcovidová čísla - tedy roční obrat 4 miliony dolarů. Druhá firma je Choice, který Alex založil v roce 2020 jako reakci na problémy Davinciho a který na bázi předplatného nabízí různé nástroje pro restaurace. Po 4 letech pro něj pracuje 120 lidí, má 18 000 registrovaných restaurací ve 20 zemích, z čehož je 4500 platících, a měsíčně se přes něj udělají objednávky za 8,5 milionu dolarů. Řeč bude o tom, jak tohle všechno řídit, jak překonat krizi a jak místo jedné firmy budovat dvě. Video rozhovoru najdete zde: https://mladypodnikatel.cz/prezili-protoze-to-nezavreli-alex-ilyash-t50475 Rozhovor je určen speciálně pro naše předplatitele. V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek pište na predplatne@mladypodnikatel.cz. Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Wed, 08 May 2024
  • 1357 - Otestovali přes 200 e-shopů. Co zjistili o jejich logistice? | Tomáš Kohút (Skladon)

    V předvánoční sezóně si objednali zboží z více než 200 českých e-shopů, aby otestovali jejich služby a logistiku. Díky tomu zjistili, jak si česká e-commerce stojí z hlediska kvality logistiky a zákaznické zkušenosti. Velký test logistiky společně udělaly hned tři firmy - Skladon, Retino a shopsys. Společně s Tomášem Kohútem ze Skladonu jsem si povídali, co test ukázal a co si z něj naši posluchači mohou odnést. Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium (Sponzorováno) Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Wed, 01 May 2024 - 46min
Show More Episodes