Podcasts by Category

L'ofici de viure

L'ofici de viure

Catalunya Ràdio

Les eines per cultivar el teu benestar emocional, el creixement personal i la psicologia positiva.

4007 - Personalitat psicòpata (2a part)
0:00 / 0:00
1x
  • 4007 - Personalitat psicòpata (2a part)

    Per segona vegada ens endinsem en aquesta personalitat, ara amb especial interès en els psicòpates que s'integren a la societat i que ens trobem a la feina o, fins i tot, a casa. En parlem amb la psicòloga Júlia Pascual, la criminòloga Sònia Méndez i també el catedràtic de criminologia Vicente Garrido. Amb un apunt de la psicòloga del SEM Begoña Odriozola i de la nostra oient Mar Sarto, que s'ha endinsat en l'estudi del tema. Acabem el programa amb l'espai de Sergi Torres.

    Mon, 24 May 2021 - 58min
  • 4006 - "Mindset" expansiva

    Sovint no utilitzem tant com hauríem d'utilitzar la nostra capacitat d'aprendre, potser per mandra o potser per desconeixement. Amb la "Mindset" com a eina per modelar el cervell cap al seu propi creixement, descobrirem que hem de creure en les diferents intel·ligències, i que tots podem desenvolupar-les. Ens ho explica el doctor en medecina holística Gonzalo Santellan. Amb una salutació aclaridora de l'experta en màrqueting digital i creixement personal Laura Ribas.

    Sat, 22 May 2021 - 52min
  • 4005 - Tens fatiga pandèmica?

    Potser no saps què et passa, però estàs cansat, ensopit, desesmat... O tens una angoixa que no saps d'on surt. La fatiga pandèmica, després de tant de temps convivint amb la Covid, és un fet, i les psicòlogues Monia Presta i Anna Romeu, ens expliquen en què consisteix. La també psicòloga Olga Barceló ens ho acaba d'arrodonir. I tenim, com cada diumenge, l'espai de Sergi Torres.

    Mon, 10 May 2021 - 55min
  • 4004 - "Excés" de sensibilitat

    L'Alta Sensibilitat no és un transtorn, sinó un tret de personalitat. I a les PAS, Persones Altament Sensibles, de vegades els fa la sensació que tenen "un excés" de sensibilitat. Que tot els afecta massa. Però l'Alta Sensibilitat pot ser un regal de la vida. Per començar, els permet copsar més matisos de la realitat. De tot plegat en parlem el músic i terapeuta Oriol Ginestà, la "coach" Meritxell Garcia, i la presidenta de l'associació ACPAS, Teresa Nandín.

    Sat, 08 May 2021 - 49min
  • 4003 - Mascareta, conseqüències psicològiques

    La mascareta que ens veiem obligats a portar en temps de Covid pot afectar-nos psicològicament? Fins a quin punt? Ens ho expliquen les psicòlogues del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya Gemma Cànovas, Marga Torra i Teresa Moratalla, que s'ho han trobat a la consulta. Amb l'apunt de l'expert en comunicació interpersonal Ferran Ramon-Cortès, que també hi té molt a dir. I amb l'espai dels diumenges de Sergi Torres.

    Mon, 29 Mar 2021 - 53min
Show More Episodes