Nach Genre filtern

Stiri din viitor

Stiri din viitor

Mirel Bran

Mirel Bran - Eu vin din viitor

10 - Tehnologia este mitologia viitorului – Stiri din viitor 18 – Mirel Bran
0:00 / 0:00
1x
 • 10 - Tehnologia este mitologia viitorului – Stiri din viitor 18 – Mirel Bran

  In « 1001 de nopti » se povesteste despre un covor care are puterea de a zbura. Te duce unde vrei tu plutind pe deasupra norilor pufosi. Este magic. Doar ideea ca te-ai putea urca pe el ca sa zbori dupa voia ta iti da fiori. Ceea ce va spun aici este introducerea de la cartea pe … Tehnologia este mitologia viitorului – Stiri din viitor 18 – Mirel Bran Read More »

  Mon, 18 May 2020 - 10min
 • 9 - Daca tot mori, fa-o încercînd sa traiesti – Stiri din viitor 17 – Mirel Bran

  Orice schimbare este un proces de înviere. Lasi sa moara în tine fiinta cea veche ca sa faci loc uneia noi. Viata este acest proces permanent de înviere, de schimbare, de înnoire. Este un miracol fara început si fara sfîrsit precum povestea universului în care traiesti. Cînd te pui de-a curmezisul vietii, ea te corecteaza. … Daca tot mori, fa-o încercînd sa traiesti – Stiri din viitor 17 – Mirel Bran Read More »

  Mon, 18 May 2020 - 9min
 • 8 - Viata este relatie – Stiri din viitor 16 – Mirel Bran

  Viata înseamna aceasta miscare continua între interiorul fiintei tale si exteriorul ei. Cînd aceasta miscare se opreste, mori. Viata este relatia dintre ideea pe care o ai despre tine si tot ce se afla în exteriorul tau. Tu nu mori, moare ideea pe care tu o ai despre tine si care tine acum laolalta cele … Viata este relatie – Stiri din viitor 16 – Mirel Bran Read More »

  Mon, 18 May 2020 - 9min
 • 7 - Media, coronavirus si blockchain – Stiri din viitor 15 – Mirel Bran

  De cînd ne-am trezit cu acest coronavirus peste noi, avem o problema si în media. « Main media », cum zic americanii, adica media care conteaza, începe sa nu prea mai conteze. E foarte greu sa gasesti în aceasta media informatii clare si verificate despre coronavirus. Principalele medii de informare sînt departe de a fi lamurit opinia … Media, coronavirus si blockchain – Stiri din viitor 15 – Mirel Bran Read More »

  Mon, 18 May 2020 - 12min
 • 6 - Pastele înnoirii noastre – Stiri din viitor 14 – Mirel Bran

  Invierea de Paste este renasterea ta din bezna pe care ai strîns-o în tine de la ultima înviere. E noaptea în care în noaptea din tine se aprinde o lumina care nu vine din tine. In acest an însa, cu coronavirus printre noi, s-au cristalizat în România doua tabere care par ca vor sa se … Pastele înnoirii noastre – Stiri din viitor 14 – Mirel Bran Read More »

  Mon, 18 May 2020 - 10min
Weitere Folgen anzeigen